Akiknek ikrei lettek, ti éreztetek vmi különöset? Gondoltátok h iker lesz? Milyen érzés két baba a pociban?
Biztosan nehéz lehet neked most.De annyi öröm is !Gratulálok hozzájuk !:)
Én nem esnék kétségbe,az biztos ha ikrek lennének.
Nem ,nem semmi különöset nem érzek.Csak egyszerűen tudom h ketten vannak.
Kedden megyek dokihoz,arra kaptam csak időpontot,már 2 hete agyalok,akkor csináltam a tesztet,ami + lett.
Nekem nagyapámnak volt ikertestvére, így az orvos szerint 25% esélyem volt rá. Mikor megcsináltam a tesztet, pillanatok alatt megjelent a csík, a várakozási időt se kellett megvárni. Már ébredés után hányingerem volt, de csak 2X hánytam egész terhesség alatt. Egész nap émelyegtem, de ez 1 babával is lehetett volna így.
Érdekes volt, de a 8 hetes UH-on a doki nem mondta, hogy ketten vannak (ez egy 60 év körüli orvos volt). Aztán 12 hetesen elmentem a fogadott orvosomhoz, és ő mondta, hogy "akkor ikerterhességről beszélünk, ugye?" Na, ekkor még jó, hogy feküdtem. Szerintem pályafutása alatt még senki nem hitt neki ennyire, mint én :) De aztán csak meggyőzött, kinyomtatta a fotót, és ott volt a 2 pici magzat.
Hogy az első orvos miért nem mondta, nem tudom. De utólag visszagondolva, jobb volt így, hogy másodjára +1 babát látott, mint eggyel kevesebbet.
De a legjobb az az időszak, amikor elkezdenek mocorogni a pocidban. Tök jó érzés tippelgetni, hogy a rúgás most épp kitől jött, vkinek a lába vagy a könyöke volt-e :)
Majd írd meg, légyszi hogy dupla öröm elé nézel-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!