Hatásos a Caulophyllum homeos bogyó a szülés megkönnyítésére? Ezt is a 36. héttől kell alkalmazni?
Szia!
Engem is ez a kérdés érdekelt,kb 1 hete fel is tettem ide a kérdést,de nem igazán érkezik válasz rá.
Nekem is "felírta" a szülésznőm,megvettem,de még nem kezdtem el - most vagyok 37,5 hetes.De elkezdem,hátha segít,ártani biztos nem árt.
Szia!
Az előző válaszíró vagyok,csak annyit egészítenék ki,hogy a szülésznőm napi 3x5 bogyót kért hogy szedjek,a nyelven kell elszopogatni,előtte ill. utána fél órával enni,inni,fogat mosni,mentolosat enni nem szabad.Rákérdeztem,nem indítja-e meg a szülést,nem csak segít a méhszáj tágulásánál.
Könnyű szülést kívánok!
Ha rámentek a linkre, kidob egy babaváró listát. Görgessétek le, lejebb megtalájátok a homeopátiát a 36. héttől. Én ezt csinálom már a második hete ( későn kezdtem el, ) most vagyok a 40. hétben. Ha meglesz a bébi, beszámolok, hogy mennyire hatásos.
Üdv
Szia, már máshol is megírtam, és most megismétlem:
Az első kisfiam túlhordás és indított szülést követően császárral született meg úgy, hogy reggel 6-tól du. 2-ig nyomták belém az oxytocint de nem tágultam SEMMIT.
A második kisfiam 4 óra /!!!/ alatt született meg spontán módon, épen, egészségesen úgy, hogy a kórházba zárt méhszájjal mentem be. A doki azt mondta, ilyen gyors tágulást még életében nem látott. A 37. héttől ittam a málnalevélteát és szedtem a Caullophylumot. Az adagolásra és a potenciálra vonatkozókat az interneten kerestem meg, de a homeopatia.info.hu-n is megkérdezheted. Én azóta esküszöm a homeopátiára és mindenkinek ajánlom! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!