Van valakinek valami hatásos szülés beindító praktikája, módszere?
Nekem az autózás beindította, hegyen , kacskaringósan + ittam afhéjas-gyömbéres teát.
A lépcsőzést nem ajánlom, mert lepényleválást okozhat és rámehettek.
Szia!
En holnapra vagyok kiirva es sokmindent megprobaltam,hogy a baba elobb jojjon, de semmi....Fahejat majdnem napi 1 zacskoval megeszek,lepcsozok,guggolok, mar a lakas is csillog-villog,mert minden nap szinte teljesen kitakaritok,forro furdo is megvan napi 2x, autozunk minden nap keresztul a varoson(20 km oda-20 vissza a "jo" utakon a belvarosban)...de semmi, ennek a manonak johet hidegfront-melegfront, akarmi :) Olyan jol erzi magat ott bent,hogy esze agaban nincs kijonni, pedig szombat ota 10 perces fajasaim vannak, de nem akar besurusodni, sem a magzatviz nem akar elmenni. Igy ha holnapig nem indul meg,akkor be kell fekudnom es meginditjak.
Konnyu szulest es sok boldogsagot nektek!!! :)
köszi a válaszokat! hát próbálkozok/ próbálkozunk minden félével, de még semmi.....
Nekem csak a 40. hét után, pár nappal a 41 előtt kell majd befeküdnöm ha addig nem történik semmi és az NST is rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!