Így is beindulhat a szülés? Szeretkeztünk és a párom elment bennem de nekem nem sikerült. Így is hatásos lehet szülés beindítás céljából vagy csak akkor ha nekem is van orgazmusom?
Szia
Így is hatásos lehet (nálam semmilyen próbálkozás nem volt hatásos)
Köszi a válaszokat! :)
Itt a hidegfront is és bízom benne hogy hátha,vm.ik beindítja! :)
Boldog babavárást! :)
Ne erre alapozz, de lehet menni fog:-)
Nekem a meleg fürdő vált be a szex mellett:-)
Szia. Hogy nálm mi okozta a szülés beindulását az örök titok marad,de nem bíztam a véleltenre.
Délelőtt egy kis sex (én nem tudtam eljutni a csúcsra csak a párom),majd ebéd után megittm a bábakoktélt,majd kitakarítottam a 2 szintes házunk minden zeg-zugát. d.u.4 kor végeztem és 5-kor jöttek a fájások, 21.00-ra megvolt a baba,minden gond nélkül:D nos hogy melyik praktika segített...örök talány:D
6 hetes manó anyukája
szia!
A babán múlik elsősorban hogy mikor akar kibújni.
Az én példám: mi szülés előtt egy nappal hancúroztunk egyet; még a férjem kérdezgette, hogy "nem lesz ebből baj"? ugyan nem tudom tényleg, hogy ennek a hatása -e, de elfolyt másnap éjjel a magzatvízem.... lehet , hogy amúgy is elfolyt volna, de lehet hogy "rásegítettünk".Ez örök talány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!