Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasleszorítót amit szülés...

Hasleszorítót amit szülés után használtam az most is hatásos lenne? 1éves már a babám!

Figyelt kérdés
Kicsit feljött pár kiló sajnos és a hasamból jó lenne ha lemenne.Most is érne még valamit a leszorító vagy az csak akkor jó mikor amúgy is húzódott vissza a hasam szülés után? Tapasztalatok?
2010. aug. 12. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:

sajnos nem, csak a kalóriák csökkentése, szénhidrátból kevés, zöldség gyüm. sok

és mozgás.

akinek másképp megy a fogyás, az nagyon szerencsés.

2010. aug. 12. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ha olyan ruhát veszek fel, amiben csúnya lenne, ha látszana a nagyobbacska hasam, akkor veszem fel a leszorítós bugyit. Én most kicsit kevesebbet eszem, hátha lemegy, tornázni még mindig nincs erőm, 6 hós múlt a babám.

Én a szülés után nem használtam, csak később. Volt aki azt mondta, hogy kell, volt aki azt, hogy elrenyhül a hasizom, szóval nem jó.

2010. aug. 12. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!