S. O. s szült már valaki ugy hogy cipralexet szedett? én most vagyok 11 hetes és képtelen vagyok letenni a gyógyszert 8 éve vagyok pánik beteg és napi 3/4 cipralexet szedek. Szült már valaki így antidepivel? és nem volt semmi gond?
Szia!
Én is Cipralexet szedek. Érdekelne hogy mi lett a genetikai vizsgálattal? Hogy vagy most? Hogy fejlődik a baba?
Én eztán szeretnék gyereket, ezért érdekelne hogy boldogulsz!
Finnországban a Cipralex a legáltalánosabb SSRI-gyógyszer, amit a lakosság szed. Az orvosok egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy nem káros a babára és nem tanácsolják az elhagyását, csak az utolsó hetekben az adag esetleges csökkentését, hogy a babának ne legyenek elvonási tünetei, különben az elején sírós lesz.
15+3 kismama vagyok. 1,5 tablettát szedek. Ha csökkentem az adagot, alvási gondjaim vannak és mivel buszvezető vagyok, nem igazán szerencsés.
Kedves kérdező, mi van veled? Megszületett a babád egészségesen?
Az enyém nagyon aranyos, minden rendben, születése után sem tértem vissza a gyógyszerekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!