Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Télleg pánik beteg vagyok?...

Télleg pánik beteg vagyok? Ezek a tünetek arra utalnak?

Figyelt kérdés
Na hogy 13 éves lány vagyok és sokszor szokott lenni hogy ha a suliba felelnem kell és kiállok az osztály elé egyszerüen lefagyok fájni kezd a hasam izzadok remegnek a fogaim és görcsben áll a gyomrom.És alig merek megszólalni.És közben rossz a közérzetem.És mintha gomboc vagy valami lenne a torkomba.És piros leszek.
2010. márc. 10. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak ideges vagy.A pánikbetegség ettől komolyabb, legalábbis nálam.Hiába kezelik.
2010. márc. 10. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha pánikbetegségnek hívják a lámpalázat,akkor igen,és nagyon súlyos.

Nem értem miért kell ma mindennek ilyen drámai nevet adni,hogy PÁNIKBETEGSÉG.

2010. márc. 10. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez az idegeségtöl van. küzd ellene mert felnöttként akkor leszel sikeres ha ezt leküzdöd.
2010. márc. 10. 18:27
 4/11 A kérdező kommentje:
na de nem csak akkor vaN HA FELEMNEM KEL.Hanem akkor is amikor orvoshoz megyünk vagy éjszaka amikor másnap pl talizok egy barátnömmel.=S
2010. márc. 10. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:

De ez akkor is csak idegesség,izgalom.A pánikbetegség ettől rosszabb,én már évek óta szenvedője vagyok, és bárcsak ennyi gondom lenne:)

első

2010. márc. 10. 18:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért neked milyen?Mit érzel olyankor?Mik a tüneteid?
2010. márc. 10. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
csak nagyon stresszelős, szorongós vagy, ezért minden apróság miatt izgulsz...ez még nem pánikbetegség, de jobb, ha igyekszel úrrá lenni rajta, mert később azzá válhat...én épp ilyen izgulós, szorongós voltam egész gyerekkoromban, mint te, és lám, így 21 éves koromra tényleg pánikbeteg lettem...hát ez már nem csak egy kis izgulás...ez olyan, hogy a vonaton rámtör a halálfélelem, hogy ki fogunk siklani és meg fogok halni, és hiába tudom,hogy ennek nagyon pici az esélye, mégis a következő megállóig majdnem az ájulásig izgulom magam és leszállok az isten háta mögött inkább, minthogy tovább utazzam... aztán meg amiatt pánikolok,hogy hogyan jussak haza....de ez cska egy példa....szinte bármikor,bárhol,bármi miatt rámtörhet egy halálfélelem, és olyankor olyan rosszul érzem magam,hogy tényleg azt hiszem, meg fogok halni...
2010. márc. 10. 19:07
 8/11 A kérdező kommentje:

Ihh..Elég rossz leeht.Sőt borzalmas.

De én is igy vagyok a széllel esténként.Amikor nagyon fúj a szél és hallom mert a 3.emeleten vagyunk és it nagyon lehet hallani a szelet és bepánikolok hogy mi lesz ha leszakítja a háztetöt meg minden ilyesmi.És milesz ha belehalok?Meg minden ilyesmi.De tudom hogy nem történhet meg.

2010. márc. 10. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
A válaszok alapján te már eldöntötted hogy pánikbeteg vagy...mert először írtad hogy a felelésnél remegsz,izzadsz stb. ez lámpalázra utal,de miután írtál a válaszokra szélesebb lett ez a kör,ha tényleg úgy gondolod hogy ez pánikbetegség,amit érzel miért nem beszélsz a szüleiddel vagy egy orvossal erről?!
2010. márc. 10. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Ez még nem pánikbetegség. Vigyázni kell vele, igaz, de ebben a korban normális, hogy kicsit szégyellősebb vagy az osztály előtt:)

Próbálj meg ellazulni! Gondolj arra, hogy miért mondana bárki bármi rosszat! És tudatosan legyél laza:))

2010. márc. 19. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!