Van aki Frontin gyógyszert szed? Sajnos pánik beteg lettem, de nagyon szeretnénk babyt és már 8 napja nem jött meg, de a teszt negatív.
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 18:54
1/4 anonim válasza:
Frontint? ez a kérdés kicsit összetett, és nem is igazán értem mi a kérdésed, és mire vonatkozik.Én néha szoktam bevenni egy-egy szemet, mikor úgy érzem, hogy már nem bírom tovább, az utóbbi idő kicsit stresszes volt (szakítás) és ha már majd szétrobbanok, vagy nem tudok aludni, akkor szoktam bevenni.
Az a kérdésed, hogy árthat-e a babának? Vagy befolyásolhatja-e a teherbeesést?
Konkrét dolgot kérdezz :)
2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van nem fejeztem be a kérdést.Legfőképp az érdekel, hogy okozhat-e problémát a babának.
2009. dec. 5. 19:24
3/4 anonim válasza:
Szia én Rivotrilt szedek,de a hatásmechanizmusa ugyan az végül is!Peteérésem van,de az orvos javasolta,hogy ha babát akarunk legalább fél évvel előtte szóljak,mert le kell róla "állni"....sem terhesség,sem pedig szoptatás alatt nem szabad szedni!Mivel ezek nagyon erős idegnyugtatók,okozhatnak a babánál fejlődési rendellenességet!De ha pánikbeteg vagy háááát nem tudom...mert azt muszáj kezelni ugye,kérdezz rá a dokidnál...mármint a pszichiáternél!
4/4 anonim válasza:
ha babát szeretnél és pánikbeteg vagy, szerintem várj. Menj dokihoz, én gyógyszerekkel kb egy év alatt kijöttem, pedig elég ramatyul voltam. kezeltesd magad, a babának is jobb lesz úgy a pocidban ha nem azt érzi hogy az anyukája fél, vagy ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!