Tehát TE is HALOTT voltál Édesanyád pocakjában mikor veled volt kismama. Először gondolkozz aztán írj butaságokat! Az ilyenek kérdeznek olyanokat, hogy "a csóktól teherbe lehet esni?"
Majd akkor gyere erre az oldalra ha már aktuális lesz számodra! Remélem addigra kicsit érettebb leszel.
Egy Anyuka és kismama akinek él a pocakjában a baba
2011. nov. 15. 13:03
13/32 anonim válasza:
Ha pl. valakit lélegeztető gépre raknak az él, mert dobog a szíve. A pici magzatnak is dobog a szíve, tehát él.
Amúgy nagyon sötét vagy!!! De lehet, hogy csak élőhalott. :D
2011. nov. 15. 13:30
14/32 anonim válasza:
Igen,te vagy az.
2011. nov. 16. 07:25
15/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Látom levették a szimpatikus hozzászólásodat.
2011. nov. 16. 13:25
16/32 anonim válasza:
a magzat az anyaméhben eszik, iszik, pisil is. rengeteg élőlény van a világon,ami nem lélegzik, mégis él. a magzat egyébként megismétli az evolúciós fejlődést, úgyhogy ez egy igazán csodálatos dolog. kívánom,hogy ha majd várandós leszel a te magzatod is éljen, ahogy a miénk és szép terhességed legyen.
2011. nov. 24. 19:16
17/32 anonim válasza:
NINCS TÜDEJE????????????????????????????????
Most ezt te sem mondhatod komolyan. Van tüdeje, nem az orvosok teszik be vagy fejlődik ki neki a szülés során... Vagy mégis hogyan képzeled? Tüdő nélkül a világra jön és aztán mit csinál.
Egyébként meg nem tudom, biológián élőlények címszó alatt nem tanultad mondjuk a növényeket-holott egy növényt sem láttam tüdővel. De szerintem sok állatnak sincs tüdeje. És élnek. Nem halottak.
Hát kicsi szívem, ne vedd bántásnak, de te egyébként halott lehettél egész biztos, mert nehezen tudom elképzelni másképp, vagy nem működött jól a méhlepéy és így már elpusztultak az agysejtjeid az anyaméhben.
2011. nov. 24. 20:58
18/32 anonim válasza:
Jesszus, te valóban ennyire buta vagy? Nincs tüdeje?? Alap biológia, de mindegy. Plusz az a mondatod, hogy ha valaminek nincs tüdeje, akkor nem is él, olyan magasfokú tudatlanságot jelez, hogy az egyszerűen megdöbbentő egy ilyen korú embertől is - szintén alap biológia. Csak pár kérdés: hallottál már a halakról? Hallottál már a rovarokról? Hallottál már a növényekről? Csak hogy képbe kerülj, ezek mind élnek... és egyiknek sincs tüdeje. Te jó ég, miért van ennyi ostoba gyerek? Bízom benne, hogy él olyan iskola, ahol még tanítanak is... bár az itt hallottak alapján nem élhet ilyen iskola sem, hiszen nincsen tüdeje....
2011. nov. 24. 21:05
19/32 anonim válasza:
amúgy 40 hét a terhesség, mármint az emberi terhesség, nem 30 :DD
2011. nov. 24. 21:30
20/32 anonim válasza:
És a KEDVES?!?! MODERÁTOROK miért nem törlik az ilyen idióta kérdéseket,pláne a kérdező sok kismamát megsértő válaszait?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!