Mi a véleményetek olyan 3 hónapos terhes kismamáról aki bulizni jár?
Rendben 93%-os !
Okos enged, nem részletezem ismételtem mekkora hülyeségeket írtál, mert levelezhetnénk napestig! Legyen NEKED igazad!
Téma részemről lezárva!
Sziasztok!
én azt nem értem hogy miért kell lepontozni valakit aki csak a véleményét írta meg a dologról????
véleményt kért a kérdező, én leírtam erre lepontoznak...miért??????? mert más a véleményünk?????és akkor mi van?nem vunk egyformák...
Cigarettát nekinyomják a hasának????
Tegnap a háziorvosomnál csukott oda az ajtónak egy tapló öreg bácsi, akinek nagyon fontos volt,hogy bejusson. Úgy megnyomta a pocakom, hogy hirtelen felindulásból visszanyomtam az ajtót neki!
Nem kellett buliba menni ehhez! Baj bárhol történhet!
Ha bír menni,nyugodtan menjen.
Igaz szabadtéren, de én voltam 12 hetesen koncerten. Semmi bajunk nem lett!
34 hetes
Előző, tudod, aki egy ilyen tömött helyre bemegy, nem terhesként is, az valahol kicsit magára is vessen... Még buszra vagy metróra se szívesen szállunk, ha dugig van; diszkóba menni viszont végképp nem kötelező, ha nem tűnik biztonságosnak.
Persze én is sajnálom a lányokat, akik meghaltak a Balkánban, szó se róla. De épp én is voltam csitrikoromban olyan buliban (pontosabban a sportcsarnok előtt ragadtunk), ahová nem lehetett bejutni, akkora volt a tömeg. Egy ideig persze mi is vártunk, de miután kiderült, hogy nem a beengedéssel van bibi, hanem egyszerűen nincs bent hely, elmentünk onnan. Ráadásul közben egy lökéshullámmal a barátnőm is a földre került, én rángattam fel a többiek alól... Szóval rövid távon világos lett, hogy okos ember inkább ne menjen be iylen helyre, ha nem muszáj.
Merem remélni, hogy nem ilyen szituációról van szó a kérdésben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!