Mi a véleményetek olyan 3 hónapos terhes kismamáról aki bulizni jár?
14:38! Te roncs derbire jársz bulizni?:O
Jó hogy nem irod azt,hogy mivan ha rád ömlik vmi erős pia és felgyujtanak... -.-
14:32-esnek.
Latod, ha mar valakit 18 evesnek kell tippelni, akkor inkabb az utobbi valaszolot tippeld annak, ne engem.
Es arra is felhivnam a figyelmedet, hogy mint lathatod: szorakozo kismama es szorakozo kismama kozott is lehet hatalmas kulonbseg. Mindenkinek mas a stilusa, nem szabad altalanositani.
Amíg a babája és önmaga egészségét, épségét nem veszélyezteti vele, tegye. Legyen körültekintő és érezze jól magát.
Bár én inkább azt várom ilyenkor, hogy végre legyen egy hanyimanyi nélküli napom... A szerencse forgandó. :)
sziasztok!
Lefújjolt válaszoló vagyok!
Én rettenetesen megdöbbentem a válaszokon, egyáltalán nem hittem volna, h szinte csak én vagyok az aki ezt felelőtlen viselkedésnek tartja! Akkor ezek szerint tényleg én vagyok fordítva összerakva! De a leírtak ellenére a véleményem nem változott!
paramami
Válaszoló, nincs veled se baj, de nem vagyunk egyformák, látod. Én mondjuk csak 18 éves koromig jártam rendszeresen bulikba, onnantól a párom miatt már nem mentünk, utána meg csak 24 évesen párszor, de csak 1 évvel később szültem végül. Mivel már én se vagyok csitresz, eszembe se jutott volna előzőleg se, most meg már pláne, hogy bulizni menjek - de ettől más még nyugodtan mehet.
Szerintem azzal, hogy kellően odafigyel a körülményekre, már meg is tett mindent, amit szükséges. Való igaz, hogy nemcsak a bulik járhatnak nagy kockázattal... Nem kötelező terhesen szórakozni járni, de ha valakinek igénye van rá, ÉSSZEL miért ne tehetné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!