Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek olyan 3...

Mi a véleményetek olyan 3 hónapos terhes kismamáról aki bulizni jár?

Figyelt kérdés
A szórakozó hely néhol füstös.
2011. nov. 7. 13:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

14:38! Te roncs derbire jársz bulizni?:O

Jó hogy nem irod azt,hogy mivan ha rád ömlik vmi erős pia és felgyujtanak... -.-

2011. nov. 7. 15:07
 12/26 anonim ***** válasza:
74%

14:32-esnek.

Latod, ha mar valakit 18 evesnek kell tippelni, akkor inkabb az utobbi valaszolot tippeld annak, ne engem.

Es arra is felhivnam a figyelmedet, hogy mint lathatod: szorakozo kismama es szorakozo kismama kozott is lehet hatalmas kulonbseg. Mindenkinek mas a stilusa, nem szabad altalanositani.

2011. nov. 7. 15:09
 13/26 anonim ***** válasza:
A 14:32-esnek szántam nem az utána lévőnek, bocsi
2011. nov. 7. 15:24
 14/26 xStefix ***** válasza:
69%

Amíg a babája és önmaga egészségét, épségét nem veszélyezteti vele, tegye. Legyen körültekintő és érezze jól magát.

Bár én inkább azt várom ilyenkor, hogy végre legyen egy hanyimanyi nélküli napom... A szerencse forgandó. :)

2011. nov. 7. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
27%

sziasztok!

Lefújjolt válaszoló vagyok!

Én rettenetesen megdöbbentem a válaszokon, egyáltalán nem hittem volna, h szinte csak én vagyok az aki ezt felelőtlen viselkedésnek tartja! Akkor ezek szerint tényleg én vagyok fordítva összerakva! De a leírtak ellenére a véleményem nem változott!

paramami

2011. nov. 7. 15:39
 16/26 xStefix ***** válasza:
80%

Válaszoló, nincs veled se baj, de nem vagyunk egyformák, látod. Én mondjuk csak 18 éves koromig jártam rendszeresen bulikba, onnantól a párom miatt már nem mentünk, utána meg csak 24 évesen párszor, de csak 1 évvel később szültem végül. Mivel már én se vagyok csitresz, eszembe se jutott volna előzőleg se, most meg már pláne, hogy bulizni menjek - de ettől más még nyugodtan mehet.

Szerintem azzal, hogy kellően odafigyel a körülményekre, már meg is tett mindent, amit szükséges. Való igaz, hogy nemcsak a bulik járhatnak nagy kockázattal... Nem kötelező terhesen szórakozni járni, de ha valakinek igénye van rá, ÉSSZEL miért ne tehetné?

2011. nov. 7. 16:02
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
........érdekes....., ha akar menjen, de aztán ne sírjon, ha valami baja lesz
2011. nov. 7. 16:45
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
Egyebkent senki sem fujolt le teged. Leirtad a velemenyedet, ezzel nem is volt semmi gond, majd a kovetkezo irasodban te kezdtel szemelyeskedni velem es engem titulalni (az eletkoromra celozva), valamint te tettel fel kerdeseket konkretan nekem. En ezekre valaszoltam, egy szoval nem bantottalak, nem kritizaltalak, csak leirtam neked pontrol pontra a velemenyemet az altalad felvetett kerdesekre.
2011. nov. 7. 16:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Szia. Én úgy voltam vele, ha rámjön a bulizhatnék kizárólag 16-18 hét előtt megyek, mert addig elméletileg nem hall semmit sem a környezetéből. Utána meg szerintem a bébinek idegesítő lenne a diszkózene, ráadásul olyan iszonyat hangerőn. De ha jól érzi magát a baba is és a mama is én nem vagyok ellene. Persze ne igyon és ne cigizzen ha már kismama!
2011. nov. 7. 17:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Igaza van...,miért ne mehetne! Ha bírja...
2011. nov. 7. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!