Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van haja a babámnak, azt...

Ha van haja a babámnak, azt lehet látni ultrahangon? Simán vagy a 4D-n? 32 hetesen. Vagy ilyenkor még nincs haj?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már bőven lehet haja és látszik is mindenféle uh-n.
2009. máj. 7. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Elvileg van haja. az egyik ismerösőmnek mondták a 4D-n hogy van haja. de sajnos nem tudom hány hetes volt.
2009. máj. 7. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 32.héten mutatta a doki,amikor kérdeztem,h van-e haja?4D-n voltam,és amikor megmutatta,még én a laikus is jól láttam...Igazi kis hajas babám született.
2009. máj. 7. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
32 hetesen csak ugy "lobogott" a kis haja 2D-en :-))))
2009. máj. 7. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet látni a haját. Én a 35. héten kérdeztem meg, hogy van-e már haja és akkor már 2,5 cm-es volt és jól lehetet látni, de azt már nem tudom milyen uh volt.

3,5 hós anyuka

2009. máj. 7. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Már 2D is lehet látni. Valószínűleg hajaska lesz a babám. Hát ezt azért gondolom, mert a feje tetején sötétebb volt a kép a 32 hetes uh-n...:)) Hát, lehet hogy csak árnyék volt, de akinek megmutiztam , azt mondta, az ott nagy valószínűséggel hajacska...

37 hetes kismami

2009. máj. 7. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
hihetetlen, de a hajacskajat a 2D-s uh-n lehet jobban latni es nem a 4D-n. a szonografus mondta es be is bizonyitotta, igaz mi akkor 28 hetesek voltunk es nagyon aranyos kis hajacskaja volt a kislanyomnak!
2010. jan. 18. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:
egyébként hajas babám lett tényleg :)) (2009. 05.07.)
2010. jan. 18. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:

gratulalok a kis hajasbabadhoz!

mai 32km

2010. jan. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!