13 hetesen latnak az ultrahangon ha nyitott gerince van a babamnak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 10:47
1/6 anonim válasza:
Igen, ekkor van az egyik nagy ultrahnag és akkor már az orvos azt is nézi. nekem mondta is hogy nem lát nyitott hátgerincet stb...
2/6 anonim válasza:
szerintem nem, mert az AFP utánna van, direkt a nyitott geric, hasfal szűrésére és az utána következő ultrahang nézi. És utána úgy kell megszülni a babát és mivel életképtelen meghal. (az egyik ismerősőmmel ez történt) Úgyhogy ez a 23-24 hét. Ha a 12 héten látnák miért nem veszik el rögtön minek várni a 24 hétig?
3/6 anonim válasza:
Már a 12 hetes genetikai ultrahang is kimutatja a nyitott gerincet.
4/6 anonim válasza:
Az elsö válaszoló vagyok és nálam 100% hogy nézték a 12-ik hetin.
5/6 anonim válasza:
nekem 12 hetesen semmi probléma nem volt majd rossz lett az afp majd ismét rossz lett. a 20 hetes uh-n látták a nyitott gerincet.el is vették a babámat :S.
6/6 anonim válasza:
Sajnálom az utolsó válaszolót,de sajnos tényleg észre kell már venni az ilyet 12 hét körül is.Én pl az előző terhességemnél úgy jártam,hogy rendszeresen mentem uh-ra doki azt mondta minden rendben(kisváros) és nekem is rossz lett az afp utána 18 hetesen uh(nagyváros) ahol ki is mutatta,hogy hiányzik az agykoponya nagy része,meg kellett szülnöm a babát!!!!!Szóval nagyban függ ez dokitól,de még nagyban az uh tudásától,felszereltségétől.
Szóval szerintem látni kell,ha gond van.Mostani terhességem be sem mentem a kisvárosi uh-ra,egyből nagyváros fejlettebb technika,folyamatosan néz a dokim mindent,lelkiismeretes.
Ne aggódj kedves kérdező,biztos nincs baj,jó lesz az afp is és minden.Szép egészséges kisbabucid lesz.
Én ezt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!