Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok....

14 hetes terhes vagyok. Kicsit zavar, hogy nem igazán van étvágyam. Lehet baj ebből?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hete van, hogy nem hányok minden nap, de még mindig gyakran előfordul, a hányinger az szinte álandó.Nem igazán kívanok semmit.Amit szívesen eszek az üres kifli meg talán a banán,plusz napi két joghurt.Lehet baja így a babának? Vitamint szedek,elevit,c-vitamin,folsav.
2008. márc. 19. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, pár hét múlva valószínűleg jobb lesz már. Nekem is így volt kb a 15. hétig. A babának nem lesz semmi baja, ne aggódj!

23 hetes kismami

2008. márc. 19. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

amíg émelyegsz, nincs rendben a gyomrod, sajnos étvágyad se lesz. majd megjön.a baba ígyis elveszi ami neki kell.

boldog babavárást

2008. márc. 19. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. ne aggódj, én nem hánytam egyáltalán és mégse volt étvágyam eleinte. Néha még most is úgy járok, hogy úgy érzem valamit nagyon szívesen ennék és amikor ott van előttem mégse esik jól, pedig én már 23 hetes vagyok. A védőnő azt mondta, hogy akkor egyek és azt ami jólesik.
2008. márc. 19. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ebben az időszakban volt úgy 2 hét mikor szinte semmi étvágyam sem volt (nem volt gyomor bajom),egy kilót sem híztam abban a hónapban, de a babó természetesen tovább növekedett...ne izgulj, majd lesz étvágyad, és a baba tényleg mindent elvesz amit tud.És a vitaminokat főleg ilyenkor tényleg ajánlatos szedni. Én eddig (35 hét) végig szedtem mert tudom, hogy kevés zöldséget és gyümölcsöt eszek, így bizos ami biztos alapon szedem a Gravidát.

Jó babavárást!

2008. márc. 19. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!