14 hetes terhes vagyok. Kicsit zavar, hogy nem igazán van étvágyam. Lehet baj ebből?
Ez teljesen normális, pár hét múlva valószínűleg jobb lesz már. Nekem is így volt kb a 15. hétig. A babának nem lesz semmi baja, ne aggódj!
23 hetes kismami
amíg émelyegsz, nincs rendben a gyomrod, sajnos étvágyad se lesz. majd megjön.a baba ígyis elveszi ami neki kell.
boldog babavárást
Szia! Nekem is ebben az időszakban volt úgy 2 hét mikor szinte semmi étvágyam sem volt (nem volt gyomor bajom),egy kilót sem híztam abban a hónapban, de a babó természetesen tovább növekedett...ne izgulj, majd lesz étvágyad, és a baba tényleg mindent elvesz amit tud.És a vitaminokat főleg ilyenkor tényleg ajánlatos szedni. Én eddig (35 hét) végig szedtem mert tudom, hogy kevés zöldséget és gyümölcsöt eszek, így bizos ami biztos alapon szedem a Gravidát.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!