39 hetes vagyok, és már pár napja kisebb az étvágyam? Normális ez? Más is volt így?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 12:09
1/5 anonim válasza:
Persze, lehet normális, ha amúgy minden rendben van veled. Szülés előtt sokan kevesebbet esznek, van aki meg elkezd falni. Én végig keveset ettem, de az utolsó héten zabáltam volna egész nap.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!
Szerinted van esély rá,hogy nem hordom túl a babát? -ezt azért kérdezem,mert írtad,hogy az utolsó héten megjött az étvágyad.
2011. szept. 9. 12:24
3/5 anonim válasza:
Ja, ez nem jelent semmit, én pl. túlhordtam. Ettől még túlhordhatod te is, de az is lehet, hogy holnap megindul a szülés!
Már a végén vagy, könnyű szülést!
4/5 anonim válasza:
szia!!ne aggódj nem vagy egyedül,én ugyan így vagyok.Amugy se voltam nagy evő a terhességem alatt bár volt idő mikor szó szerint zabáltam.Én is 39 hetes vagyok és én is nagyon keveset eszek....De ez nem baj,valaki így valaki úgy.Most éppen a savammal küszködök :(
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszadó!
Hogy vagytok,megszületett már a kicsi?
Nálunk 12-én lett meg,kislány. :-D
2011. szept. 16. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!