Mit tegyek, ha nincs etvagyam?
én se bírtam szinte semmit enni.
sokat igyál!! próbálj kekszet, joghurt esetleg gyümölcs. (sztem vitaminnal pótold az ételt)
én megpróbáltam az agyamra hatni, h rákattanjon egy egy kajára. néha bevált. (amúgy a hidegebbeket jobban kívántam.)
ha nm marad meg benned semmi,akkor kórház!
Boldog babavárást
Én is rengeteget szenvedtem egész napos hányingerekkel, és undorral... néha kriminális volt, csodálom, hogy a párom ilyen jól viselte... :)
Picit eszegessél... inkább rágcsálj (ropi, pászka, puffasztott köles stb), vagy egyél minél többször keveseket. A folyadékbevitelre próbálj nagyon figyelni, bár én még az ivástól is undorodtam sokáig... de mindíg megtaláltam mit tudok inni- nah nem nagy lelkesedéssel de azért csússzon le valahogy (aztán ez tartott pár napig aztán attól is megundorodtam és váltottam valami másra, pl. citromos víz- a citrom hányingerre is jó, almalé stb)...
Kitartás! Bár most nehéz elhinni de el fog múlni!
Adri
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!