Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen magas a 145/85...

37 hetesen magas a 145/85 vérnyomás?

Figyelt kérdés

Lábaim, főleg a jobb nagyon dagad, és a kezeim is. Tegnap este 142/72, az alap vérnyomásom alacsony (110 körüli volt mindig)

Baj lehet?

2009. máj. 7. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát még nem olyan nagyon vészes, de azért próbálj védőnővel, vagy dokival beszélni, pláne ha vizesedsz is.Majd mondnak rá valamit.Sok sikert.
2009. máj. 7. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem ez még türhető nekem is a végén(kb mint most neked)kicsit magasabb volt.És nekem is vízesek voltak a lébbaim.A védönő azt mondta sokat pihenjek és a lábbaimat pocoljam fel.

Könnyű szép szülést kívánok neked!

2009. máj. 7. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi volt az utolsó pár hétben. A doki azt mondta határeset, otthon óránként kellett mérnem egy pár napig. Azt mondta, ha nem tartósan ennyi, akkor nem baj. (Egyébként nekem is alacsony volt mindig.)
2009. máj. 7. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!