Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Joslo fajasaim vannak?

Joslo fajasaim vannak?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok.Ma nagyon fura a kislanyom.Nyugos sokat forog ossze vissza.Nem ilyen szokott lenni!En is faradtabb vagyok mint maskor,kedvetlenebb.Faj a derekam es most delutan kb. inden 5-10 percben 1-2 percre fajogat apro menszi szeruen a hasam alja.Normalis ez?Lehet joslo?Vagy ez egy ilyen nap????Vagy csak mehosszehuzadasok?Picit faj csak a hasam alja mint mielott megjon.Kicsit kellemetlen de nem lehet belehalni!Szerintetek?
2009. máj. 6. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Készülődik a gyerkőc, lehet, h nyílik a méhszáj. Összehúzódásokat érezhetsz, de ez még nem jósló. Nyákdugó potyog már? Szülés előtt a kicsi le fog lassulni, szinte nem is fog mozogni, ő is készül, elötte pár nap pihizik:)

Könnyű szülést, boldog babázást.

2009. máj. 6. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy ezek már a jóslófájások! Nekem is így volt a kisfiammal, bementünk a kórházba, de a doki szerint akár egy hétig is maradt volna a baba. Szerintem csak akkor induljatok el, ha igazi fájdalmaid vannak!
2009. máj. 6. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
az időjárás is befolyásolja, ma front volt
2009. máj. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!