Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti beadatjátok...

Kismamák ti beadatjátok magatoknak az influenza elleni oltást? Én 16hetes vagyok és elég tanácstalan, hogy mi lenne a jobb. Biztos nem ártok vele a babának, ha beoltanak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 13:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

28 hetes nem oltatós kismami vagyok.

Nem tudom miért lettem én is lepontozva. Itt mindenki azt mondja, hogy ne higgyünk a védőnőnek, csak a dokinknak. Én nem is hiszek, mert ha rajta múlana már nem ennék a 23. héttől egy falatot sem, mert 12 kilót híztam és magnézium infúzión élnék, mert görcsölök. Mellesleg egy orvos mégis csak jobban tudja. Jövő héten megyek hozzá is, őt is megkérdezem, de szerintem ő sem fogja ajánlani.

De igazán viccesek a dolgok:) Kedves "sunyin oltogató" kérlek engem hagyj ki az oltásból:) Köszönöm:))

2011. nov. 4. 16:38
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is akkor voltam kismama amikor tombolt a H1N1. Nem oltattam be magam. Védőnőmet kérdeztem, ő támogatta a döntésemet , épp akkor vetélt el 2 kismama a környékünkön 20 hét felett volt mindkettő és mindketten elötte kapták meg az oltást. Mivel az előző terhességem 19. héten szakadt meg ezért nem kockáztattunk. Nem volt semmi bajom, vékony gumikesztyűt húztam amikor vásárolni mentem, és a sállal takartam a számat. Nem voltam beteg. Ha most lennék kismama , most sem oltatnám magam.
2011. nov. 6. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!