Mikor kell terhesség alatti vérzéssel orvoshoz fordulni?
Figyelj, ne érdekeljen, ha feleslegesen mégy és ezért leszúrnak!! Nincs joguk hozzá, ne foglaslkozz vele, nem ők a fontosak, hanem a baba! Jobb félni, mint megujedni. Mindig menj, ha bizonytalan vagy. A védőnő vállalja a felelősséget telefonos diagnózis alapján? Ha mégis baj lenne, mit mondana? Bocsika?
...értem, hogy sz*r, sajnos ilyen az eü. az országabn :(
de ne foglalkozz senkivel csak magatokkal, és ha bármi gond van, inkább menj feleslegesen még ha letolnak, akkor is!
Mi nem lecseszni akartunk, hanem segíteni! :)
sziasztok!
Én is egyből mennék az ügyeletre!
OFF: Szűk ismerői körben történt 2 eset: az egyiknél csak barnázott a kismama, nagyon kis mennyiségben! A másiknál, a másik kismamának bő élénk piros vérzése volt! Az eset pont fordítva történt, mint ahogy mindenki gondolja! A barnázos kismamának elhalt a magzata, a vérzős gyerkőce, elmúlt már 2 éves!
Szóval a mennyiségből és a színből egyáltalán nem lehet a baj nagyságára következtetni! Terhesség alatt semmilyen színű váladék nem normális: sem a rózsaszín, sem a barna, sem a vérzés! Ilyenkor haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, mert csak ő tud pontos diagnózist felállítani!
szia,
neke februárban volt egy vetélésem, a mostani terhességemnél már kaptam gyógyszert, mégis 3x mentem ügyeletre vérzés miatt. Abszolút nem érdekelt, hogy néznek rám, inkább mondják 10-szer, hogy semmi baj, én nem bírtam volna itthon ülni.
szerencsére minden rendben volt, remélem nálad is minden oké.
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!