Rendelt valaki abortusztablettát netről? Van valami mód rá hogy pl. anliában adjanak nekem olyat esetleg egy magánklinikán?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 14:01
1/8 A kérdező kommentje:
Azért irtam az angliát merthogy ott legális,egyébként nem ott élek.
2011. nov. 2. 14:12
2/8 anonim válasza:
Netről ne nagyon rendelj, egyébként is vannak vele kapcsolatban fenntartások. Miért nem mész simán abortuszra? Sokkal biztonságosabb, mint az hogy beszedj bármilyen szemetet, sajnos súlyos következményei lehetnek.
3/8 anonim válasza:
Ausztriában is legális de csak orvos írhatja fel!Nekem volt egy elhalásos terhességem akkor akart adni az orvos a kórházban vagyis választhattam,hogy gyógyszer vagy abortusz,én az abortusz mellet döntöttem mert a tablettától nem biztos,hogy kitisztulsz és akkor mindenképp műtét a vége!Szerintem ne rendelj internetről!
4/8 A kérdező kommentje:
na jo az internetes rendelés tényleg hülyeség,de olyan jo lenne ha orvos adna...:-(( nem akarok abortuszt,nem akarok befeküdni,nem akarom hogy elaltassanak:-(
2011. nov. 2. 15:22
5/8 anonim válasza:
Mint mondtam nem biztos,hogy a tablettától kitisztulsz és hát akkor mindenképp megműtenek.Én amúgy elvetéltem és csak egy szövetdarab maradt bent akkor ajánlotta az orvos a tablettát de ez Ausztriában volt!Ha Magy.-on élsz és el akarod vetetni szerintem mindenképp műtét lesz!
6/8 A kérdező kommentje:
Igen,csak gondoltam esetleg ha valahogyan tudnék tablettát szerezni. Bár abban is igazad van hogy az meg nagyon 2 esélyes dolog.
2011. nov. 2. 16:35
7/8 anonim válasza:
Mindenképpen legális megoldást válassz. De ha valahogy tablettához jutsz, azt is orvosi felügyelet mellett kell bevenned és éppen azért vannak vele kapcsolatban fenntartások, mert kétesélyes. A műtét a legmegbízhatóbb és a saját egészséged is a tét.
8/8 anonim válasza:
Ahol legális a tabletta, ott úgy megy, hogy mindenképp be kell feküdni a kórházba, hogy orvosi felügyelet alatt legyél a vetélés alatt.
Szóval átmehetsz pl. Ausztriába, de legális úton a kórházat nem úszod meg valószínűleg.
Egyébként állítólag veszélytelenebb a tabletta, mint a műtét, de csak a 9. hétig lehet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!