Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz most a táppénzemmel?...

Mi lesz most a táppénzemmel? Kirugnak?

Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok, 9-es kóddal vagyok táppénzen. 2011. január óta dolgoztam, előtte m.nélküli voltam/m.nélkülis képzésre jártam. A m.helyemen közölték, hogy okt. 29-én lejár a táppénzre való jogosultságom. Ilyenkor mi történik? Mert dolgozni nem mehetek vissza, veszélyeztetett terhes vagyok. Arra gondoltam, hogy esetleg kiveszem a megmaradt szabimat, és kérek fizetetlen szabit. Ilyet lehet? Illetve a GYED-be beleszámít az, ha m.nélkülin keresztül képzésre jártam? Mert akkor biztosított voltam. Köszönöm a válaszokat!!
2011. nov. 1. 14:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nah, mint megtudtam a m.nélkülis képzésem is beleszámít a GYED-be. Tehát elvileg arra még vehetek fel 2 hónap táppénzt, úgyhogy probléma megoldva :) Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak, hogy segített :))
2011. nov. 2. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!