Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjatok meg a szorteleni...

Hogy oldjatok meg a szortelenitest nagy pocival?

Figyelt kérdés
A kozmetikusom kijelentette hogy nem vallal mert fel,hiaba hoztam fel neki szaz peldat hogy semmi baja nem tortenhet a babanak,mashoz nem megyek mert vele vagyok megszokva.Viszont mar oserdoszeruseg van rajtam,a ferjem szegeny nem ismer ram de nagyon rendes, nem szol miatta de eszrevettem hogy egy kicsit furcsallja.Ja,elfelejtettem irni hogy borotvalas ki van zarva.
2009. máj. 5. 14:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

hát kb. ugy nézek ki mint a Laokoón szoborcsoport szőrtelenítés közben:-)

Meg kell küzdeni ez van:-)

2009. máj. 5. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg a férjed, hogy segítsen.

Én borotválkoztam és a férjem segített olyan helyeken, amiket már nem láttam vagy nem értem el. Vicces dolog volt.:)

2009. máj. 5. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nagyjából leborotválom, valahogy jobb érzés,ha meg van csinálva,az eredmény, inkább képzeld el;))
2009. máj. 5. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is a páromat kértem meg, hogy segítsen szörteleníteni. Nagyon élvezte a szituációt ;-)))
2009. máj. 5. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barátnőm a kozmetikusom, ő gyantázott nagy pocakkal is. III. kerületben van üzlete, de megbeszéléses alapon akár szerintem el is megy hozzátok, ha nem laksz messze.

Ha kell, írj nekem és szívesen megadom a számát!! Nagyon aranyos lány, és nagyon ügyes! (23 éves)

2009. máj. 5. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bár nekem már 6,5 hónapos a babócám, de jól emlékszem arra, hogy utsó nap, mikor már beindultak a fájások, én még felfúrtam a falra vmit, meg szőrtelenítettem is "hirtelenjében" :)) Hosszabb ideig tartott, többet szuszogtam, néha jókat is röhögtem a látványtól.... Én mostanában arra gondolok inkább, hogy mikor tudok legalább erre egy félórát rászánni, mert annyi minden mást kell csinálni. Aztán, ha jön a második, akkor pocakosan, 1 gyerekkel a "nyakadon" is megoldod valahogyan. Akkor - valóban - Laokon csoport, csak gyorsított eljárásban, háttérben egy "anyú játszunk már!" nem lekapcsolható sajtkukaccal!

Látod, milyen egyszerű is szőrtelenítened most? :))))

2009. máj. 5. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem fog segíteni, de még tükörrel megy a dolog.
2009. máj. 5. 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van másik kozmetikus a környéken, jelentkezz be oda. Mit mond a kozmetikusod, mi baja lehet a babádnak a szőrtelenítés miatt??? Nem is értem....
2009. máj. 5. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 hetes vagyok,de már nekem sem megy.A férjem szokott leborotválni.Élvezi:))))
2009. máj. 5. 14:41
 10/13 A kérdező kommentje:
A kozmetikusom azzal ervelt hogy a fajdalomtol ahogy osszerandulok esetleg mehosszehuzodasaim lehetnek,persze tudom hogy ez hulyeseg,egyebkent olyan rendes csaj hogy nem allok le vitatkozni vele.A valodi ok szerintem mas:neki nem lehet gyereke,nagyon sok babat elvesztett,pedig mar ezer helyen kezeltette magat stb. es lehet hogy ezert felt ennyire.
2009. máj. 5. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!