Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pénzt tettetek félre a...

Mennyi pénzt tettetek félre a babavárás előtt?

Figyelt kérdés
Elég volt vagy nem?Min lehet spórolni?
2009. máj. 5. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi sajnos semennyit. Illetve volt félretett pénzünk, de lakást kellett vennünk belőle. Azért nem kis költség. Úgy lehet spórolni, ha kapsz ruhákat, meg babacuccokat vagy ha használtan veszel. Úgysem kell olyan sokáig semmi sem. A ruhákat 2 havonta kinövi kezdetben, nem érdemes sok új darabot venni, mert lehet sorra sem kerülnek.
2009. máj. 5. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Mi úgy csináltuk, hogy apránként vettünk neki dolgokat. Minden hónapban. Egyszer pelenkát (abból sosem lehet elég), máskor furdetőt, popsikrémet, vagy ruhát. Szerencsére sok mindent kaptunk a családból, nem kellett babakosit, kiságyat, kádat, ilyesmiket venni. Most amióta megszületett a manó 10-15 ezret költünk rá egy hónapban átlegosan, de ebben a játék is benne van (meg sajnos a tápszer is).

Spórolni sok mindenen lehet, pédául ha rászánod az időt és utána jársz, hol lehet használt, de jó állapotban lévő cuccokat találni. Nagyon sok jó dolog van a teszveszen is én szoktam onnan vásárolni.

Sok sikert és boldog babavárást:)

2009. máj. 5. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
semennyit. mi a kiságyat pl. használtan vettük a vaterán ott jó cuccok vannak ajánlom figyelmedbe! turkálók is jók.. de mindennel együtt (ruhával is) kb. 70.000 ből kijöttünk.
2009. máj. 5. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi amit félretettünk, az kiderült csak 300evel kevesebb mint ami kell:s a ház hibái, amit most a szülés előtt közöltek egy hóval, és már nincs sem idő sem forrás, ahonnan pótolni tudnánk.

A picinek mindent meg tudunk venni, szerencsére mi a kisruhákon tudunk spórolni, mert azokat kapunk. Babakocsit, és kiságyat veszek újat, meg légzésfigyelőt(allergiás szülők+apuka asztmás+baba előtt dohányos anyuka... jobb félni) de minden mást ha tudnak adni, azzal spórolunk, ha nem akkor is van rá keret.

Amin fogunk az a nem megoldható felújításhoz kapcsolódó dolgok.

2009. máj. 5. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
én miota tudom ,hogy babát várok,azota kicsinyenként teszek egy keveset félre.Most a 22. hétben vagyok és ugy kb 60 000 ft van félretéve.Kocsit ,kiságyat kapunk.Nemtudom mire lesz elég,de majd igyekszem azon sporolni,hogy amit tudok megvarrok,a kiságyba a dekoráciot, a színes polyákat.Ha anyagot veszek mégis csak olcsobb.
2009. máj. 5. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Mi sokat felretettunk 300ezer mar honapok ota es folyamatosan teszunk felre amikor tudunk, csak eppen a baba nem akar jonni. Ugyhogy sajnos mi csak varunk. :( Hat nem is tudom mit mondjak annyira szomoru vagyok. :(
2009. máj. 5. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit, amúhgy sem erősségünk a spórólás :-)

Szép lassan megcsináltunk mindent (festés, padlócsiszolás )

Szerencsére ruhát anniyt kaptam, hogy nem kellet venni, meg a nagyszülők is besegítettek sok mindenben.

Jó pár dolgot nem vettem, ami szerintem felesleges, amit meeg venni kellet, abból sem a legdrágábbat.

Pl. sima matracot, natúr fa színú kiságyat, amihez a párom csinált pelenkázót, a szobába csinált ruhásszekrényt...

Fürdőkádat sem, azt haszbnáljuk, ami még az enyém volt és a fiam is fürdött benne.

Babakocsi 50 ezer volt hordozóval együüt (Garco).

Légzésfigyelőt béreljük.

Meg volt ami maradt a fiamról(utazóágy, etetőszék)

2009. máj. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!