Cynthia0722 kérdése:
Szaisztok szeretnék kérdezni.9hetes kismama vagyok.6hetesen még találtak szivhangot. Most 9hetesen nem. De semmi arra utalo jelem nincs hogy elhalt volna a magzat. Sem vérzés sem barna folyás. Van rá esély h él ababa?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 11:29
12/15 anonim válasza:
Van valami hír rólatok? Minden rendben? Én is nagyon félek, 6 hetes vok, és vérezni kezdtem:((
13/15 anonim válasza:
Jesszuuuus, mennyi rossz hír! Mi van veletek azóta? Én 8 hetes vok, holnapután uh, aggódom, mert néha barnázgatok, vérezgetek. Báár, doki szerint minden ok.
14/15 anonim válasza:
mindenki suket itt, halihoo
nem tudtok visszairni?
15/15 anonim válasza:
Kedves 14-es! Hogyha esetleg rossz lett a vége a terhességnek gondolom azért nem akarnak róla beszélni, de nagyon remélem nem így van ❤️
Nálam is az első terhességem 10 hétig tartott... Márciusban volt a befejező műtét. Most újra várandós vagyok , de bennem van a félsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!