Mivel lepjem meg a barátnőm? Holnap jönnek haza a babával.
Először is elnézést kérek,azért ide írtam ki a kérdésem mert itt sok anyuka van és talán tanácsot,tippet is tudna adni a saját tapasztalatával.
Ma délután kitakarítottunk nekik,lufikat tettünk fel,fali dekorációt ragasztottunk a kiságy fölé,vettem neki egy nagyon édes plédet amit még amikor terhes volt akkor mondtam neki hogy majd megveszem,üdvözlő kártyát.A függönyt kicseréltük,párom berakta nekik a légzésfigyelőt(tőlünk kapták kölcsön,de a férje még nem tette be),a baldahint is fölraktuk,holnap reggel viszem a lepedőre festett kis üdvözlő szöveget,az ajtóra kiteszünk üvegfestékből "Isten hozott kis Balázs" feliratot.Ha összejönne még holnap nézek neki babás függönyt amit kiöblítenék és föltenném.A párja vesz neki virágcsokrot és nem tudom mit fog még kitalálni.Mikkel lehet még meg lepiket okozni?
Ma sem jöhettek még haza mert magas lett a vérében valamilyen érték :((((
Naaa majd holnap (remélem)!!!!!
Ja és férje megkért hogy legyünk jelen mikor haza érnek,úgyhogy az egyik válaszoló aki írta hogy a pihenésre és fürdésre (vagy nem emlékszem pontosan hogy írta)vágyik megcáfolták!!!Örülök neki!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!