Barátnőm 7 hetes terhes. Holnap látogatóba megyünk. Milyen ajándékot vihetnék neki?
Nem, babás dolgokra semmiképp sem gondoltam. Mondjuk ilyen magzatvédő teát, esetleg könyvet a babavárásról lehetne? Azt tudom hogy hormontartalmú gyógyszereket szed, emellett lehet ilyen teát, vagy más vitamint szedni? Nem akarok melléfogni. Annyira akarják ezt a babát, csak azt akarom, hogy lássák, mennyire örülünk mi is, és valami hasznos dolgot szeretnék vinni, ami némiképp mégis a babavárással kapcsolatos.
Köszönöm a válaszod!
Babával, babavárással kapcsolatos dolgot én sem vinnék.
Amit az első írt: gyümölcs, gyümölcslé, süti vagy virág.
Esetleg olyan könyvet,ami hétről hétre leírja,hogy fejlődik a baba,illetve milyen vizsgálatok várhatok,mire van szkség a kismamának.
Én is kaptam ilyet,nagyon örültem neki és sok hasznát vettem. :D
Én egy csokinak, vagy bonbonnak, meg esetleg egy szál virágnak örülnék a legjobban!
Én mondjuk külön kértem mindenkit, hogy még ne vegyenek semmit, vagy ha vesznek játék, ruha, stb. ideadják a babaváró bulin szülés előtt!
Vitamint, vagy teát szerintem ne vigyél neki. Nekem a gyümölcs is fura, mert azt inkább kórházba szokták vinni nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!