Lassan, már nem tudom mit csináljak! Nagyon félek, ideges és feszült vagyok a körülmények miatt! Más is volt ilyen helyzetben?
Mi is így vagyunk. 33 hetes vagyok, ráadásul ikreket várunk, a férjem pedig most lett munkanélküli.
Mi optimistán állunk a dolgokhoz, a férjem minden napját önéletrajzok küldésével tölti. Már hívták is be 1-2 helyre, így remélhetőleg nemsokára megoldódik ez a probléma is.
Te se keseredj el, rövidesen talál magának munkát, mégha nem is a legideálisabbat!
Hát ez nagyon elszomoritó helyzet.A 21.században ez borzalmas.Próbálj meg megnyugodni ,mindenképp ,mert neked most az a legfontosabb,hogy a lehető legnagyobb nyugalomban várd a babát.
A védőnőnek mindenképp mond el,ő tud további tanácsokat adni,hasznosakat a megnyugtatáson kivül.Ha bejelentett munkahelye volt a férjednek,akkor minél elöbb keresse fel a münkanélküli központot is ,amig nem lesz biztos állása ,addig is jár neki valamennyi járadék.
Én még a rendkivüli szoc. segélyt is megpróbálnám az önkormányzatban.Ebben a helyzetben nem zsabad szégyenlősködni,mindent meg kell próbálni.
De ne izgasd fel magad ,már amennyire ez kivédhető most.És szeressétek egymást nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!