Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan, már nem tudom mit...

Lassan, már nem tudom mit csináljak! Nagyon félek, ideges és feszült vagyok a körülmények miatt! Más is volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Másfél hónap múlva meglessz a baba,és a páromnak nincs munkája már 2 hete,félretett pénzünk sincs,csak az van amit én kapok tp.az meg a kajára kevés.a babának megvan nadgyából mindene.De hogyan tovább nem akarok pénz nélkül lenni,ha hazaérünk a korházból.nagyon bánt a dolog.remélem nem lesz bajunk?
2009. máj. 4. 15:48
 1/6 A kérdező kommentje:
És mi van ha elöbb jön?33-heteske
2009. máj. 4. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a mai helyzetben sokan vagyunk így.Pl. én is, ráadásul én táppénzt is nyögvenyelősen kapok, már lent vagyunk mínuszban a kártyán, szóval itt is van baj.De most én ezen nem agyalok, lesz ami lesz, a baba a legfontosabb.Biztos minden helyre jön majd, a babának meg meg van mindene ahogy írtad, ott már baj nem lehet, van fedél a fejetek felett, és ez a lényeg.Bízni kell a jobb jövőben.
2009. máj. 4. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így vagyunk. 33 hetes vagyok, ráadásul ikreket várunk, a férjem pedig most lett munkanélküli.

Mi optimistán állunk a dolgokhoz, a férjem minden napját önéletrajzok küldésével tölti. Már hívták is be 1-2 helyre, így remélhetőleg nemsokára megoldódik ez a probléma is.

Te se keseredj el, rövidesen talál magának munkát, mégha nem is a legideálisabbat!

2009. máj. 4. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy ideges. Igaz, én "könnyen beszélek", még csak félidős vagyok. Nekem nincs munkám, sehonnan nem kapok pénzt, a párom dolgozik csak, minimálbérért, 3 műszakban. Albérletben lakunk, igaz, most készülünk költözni, remélhetőleg veszünk egy házat. Sok kiadásunk van, kölcsönök, számlák, de nem vagyunk felelőtlenek, amiért vállaltuk a babát. A szülők sokat segítenek, úgyhogy majd megoldódik minden probléma. Muszáj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, nem szabad állandóan stresszelni az anyagiak miatt. Mi most úgy állunk a dolgokhoz, hogy ha mi zsíros kenyeret eszünk hónapokig, akkor is boldogok leszünk, mert lesz egy csodálatos kisbabánk. Neki pedig amit biztosan tudunk adni, az a sok-sok szeretet. Nyugi, minden jóra fordul!
2009. máj. 4. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia Próbálj megnyugodni.. Nálunk is az a helyzet hogy csak a párom dolgozik...Ráadásul 200km re tőlünk. Én még csak 7hetes vagyok de mégis aggódom mi lesz. Jelenleg anyukámnál lakom de tudjuk hogy lépni kell és albérlet esetleg ház lesz belőle de sajna nekünk is rengeteg adósságunk van. Én bízom benne hogy megoldódik a te gondod is. Légy boldog és ne hagyd hogy bármi befolyásolja a babavárást. Ilyenből csak kevés adatik:)
2009. máj. 4. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon elszomoritó helyzet.A 21.században ez borzalmas.Próbálj meg megnyugodni ,mindenképp ,mert neked most az a legfontosabb,hogy a lehető legnagyobb nyugalomban várd a babát.

A védőnőnek mindenképp mond el,ő tud további tanácsokat adni,hasznosakat a megnyugtatáson kivül.Ha bejelentett munkahelye volt a férjednek,akkor minél elöbb keresse fel a münkanélküli központot is ,amig nem lesz biztos állása ,addig is jár neki valamennyi járadék.

Én még a rendkivüli szoc. segélyt is megpróbálnám az önkormányzatban.Ebben a helyzetben nem zsabad szégyenlősködni,mindent meg kell próbálni.

De ne izgasd fel magad ,már amennyire ez kivédhető most.És szeressétek egymást nagyon!!

2009. máj. 15. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!