Tapasztaltatok hasonló érzéseket a terhesség alatt?
17 hetes kismama vagyok.A párommal nem olyan régen vagyunk együtt(fél év).Bár nem "terveztem" ezt a babát,de nagyon örülök,hogy érkezik.Csakhogy gyakran nagyon elszomorodom,mert elfog egy érzés,hogy mi lesz velem,ha például egyedül maradok a babucival,meg hasonló érzések.Nekem anyum sem tudna segíteni,mert 250 km-re lakik tőlem,mondhatni,senkim sincs ebben a városban.
Az is szokott gyötörni,hogy mi lesz,ha nem leszek tökéletes anyuka-pedig az szeretnék lenni.Nem akarok már most most őrlődni ezeknek a gondolatoknak a súlya alatt,de hogyan hessegethetném el őket magamtól?Aki volt hasonló helyzetben,élt át hasonlókat,írja meg nekem,ő hogyan lépett túl rajtuk...Köszönöm
Szia.
Én voltam az utolsó válaszoló. Megkérdezhetem, hogy mekkor a most a babád, fiú, vagy lány? Pároddal boldogok vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!