Hogyan zajlott nálatok a terhesség első 3hónapja, milyen praktikákat vetettetek be a reggeli rosszullétek ellen, ha netán a buszban jött rátok a hányinger? Ehhez hasonló személyes tapasztalatok érdekelnének.
Szia.
Én ma voltam 12hetes.
Én a 3 hónapot végig hánytam.
Én olyan zacsit vittem magammal mindenhova ami nem ázik átt
Ha jönni akart nem volt mit tenni, nem volt B terv.Mondtak 1 sereg praktikát nekem is,de teljes mértékben egyénfüggő.Mindegy mit ettem reggelire, délben, uzsira vacsira.Ha jönni akart sajnos nem volt visszaút.Volt kocsiba jött rám, volt hogy parkolóban.Nekem a keksz is csak kis időre tompította.Reni savlekötő semmit.nem használt.Úgyhogy azt hiszem ezen túl kell esni :) .
Én sajnos a 6. héttől hányok.
Nem használt semmilyen csoda praktika.
Se a gyömbér, se a keksz, se limonádé, se semmi.
Volt,hogy napokig nem tudtam enni.
Amit megettem azt sajnos ki is hánytam, a végén már a vizet is és csak a sav jött.
Így sajnos bekerültem 8 hetesen a kórházba és most itt vagyok napi 3 infúzióval és rossz májfunkció értékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!