Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen hányás, hányinger...

32 hetesen hányás, hányinger normális?

Figyelt kérdés
ma reggel minden, amit ettem kijött belőlem. azóta is hányingerem van. lehet, hogy a növekvő méhem, vagy a baba nyomja a gyomromat?
2009. máj. 3. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem jelent bajt. Nagymamám még azután is hányt, miután megszült, sokszor emlegeti, hogy milyen nehéz terhessége volt anyuval :)
2009. máj. 3. 11:14
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsi, de ha nem vagy terhes,vagy nem voltál, akkor hogy tudsz válaszolni? azért köszi a választ
2009. máj. 3. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Így elsőre ne aggódj. Könnyen lehet, hogy nyomja a méhed a gyomroddat és azért van. viszont azért figyelj oda, mert az is lehet, hogy valami vírust összeszedtél! igyál sok folyadékot, szénsavmentes vizet, ilyenkor az a legjobb! Aztán délben próbálj meg enni egy keveset, valami könnyen emészthető kaját, ha az is kijön belőled és megmarad a hányinger, esetleg szédülés is követi vagy hasmenés, holnap inkább nézz be a dokidhoz, adjon valami gyógyszert rá! Ne aggódj, biztos hogy nem a babával van a gond:-) Boldog Babavárást! Üdv egy 8 hós kisfiús anyuka
2009. máj. 3. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne itt nyavalyogj. Felelőtlen vagy, hogy valamit érzel, ami nem normális és nem a dokidtól kérdezed, hanem az itt levőktől, akik nem orvosok! Ha valami gond lesz, akkor az ő felelősségük lesz, hogy valami baja lesz a gyereknek????
2009. máj. 3. 12:00
 5/9 A kérdező kommentje:
az utolsó írónak: először is, nem nyavalygok, és nem vagyok felelőtlen, csak a többiek tapasztalata érdekel. tudom, hogy nincs gond a babával, csak érdekel, hogy vkinek volt-e hasonló érzése.
2009. máj. 3. 12:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nincs cukor és vérnyomás problémád,akkor a baba nyomja a gyomrod,vagy nem esett jól a babának,amit ettél!

További jó egészséget!

2009. máj. 3. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól,h az 1. válaszoló nem volt még terhes,attól még tud válaszolni!!!Próbálj meg enni 1 kis főtt csirkemellet vagy vegyél be b6-ot!Ha nem szűnik meg menj orvoshoz!
2009. máj. 3. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nyomhatja a gyomrodat a pici. Nekem is hányingerem van elég gyakran kb 2 hete, hbe-hóba befigyel a hányás is. Doki azt mondta teljesen normális, ne aggódjak. Ha sűrűsödne a hányás, akkor menjek hozzá újra:) De célszerű megkérdezned az orvosodat saját magad megnyugtatására:)

Azon gondolkozom, hogy miért jelent problémát egyeseknek, hogy itt valaki feltesz egy kérdést, mert arra kiváncsi, hogy másnál is így van-e. Azért van ez az oldal, hogy tapasztalatot cseréljünk!! Nem azért, hogy letorkoljuk azokat aik kicsit aggódnak, és kérdeznek!!!!

35+2 hetes kismami

2009. máj. 3. 14:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. már sokkal jobban vagyok, a hányingerem is elmúlt délre.
2009. máj. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!