Egy újjnyira nyitott külső méhszájjal ki mit, és mennyit csinált?
Én is 1 ujjnyira vagyok kinyílva, igaz, csak a 30. héttől.
Ettől függetlenül megcsinálom a házimunkát, vásárlást, sétálni is szoktam, de azért arra figyelek, hogy legyen pár óra folyamatos pihenés minden nap. Ilyenkor fekszek, ülök, mindegy, csak ne mozogjak.
A szervezet jelzi, ha túl sokat vállalsz.
Mivel félidőben vagy, elég korán nyílni kezdtél, szerintem azért próbálj minél többet feküdni, TVzz, olvasgass, figyelj magadra!
Szia!
Nem lesz semmi gond. Egy kicsit tessék visszavenni. Ne most csinálj nagytakarítást.
Lehetőség szerit ilyen esetben a szex már nem annyira tesz jót!
Én is 20 hetes voltam, mikor egy ujjnyira kinyílt a méhszáj és nagyon megrövidült a méhnyak. Az orvosom állandó fekvést javasolt és 6 óránként gyógyszert kellett szednem valamint a sok keményedésre MagneB6-ot. Én csak feküdtem, a férjem főzött, látta el a házimunkást, mosogatott stb...tehát mindent és napközben dolgozott. Nem engedett semmit sem csinálni, nehogy vetélés legyen belőle, nagyon megijesztette a doki, komolyan fontolgatta a kórházat a sok görcs miatt.
Így húztam ki fekve a maradék időt, a vége felé már ugyanúgy mozogtam a 36. héttől, takarítottam stb...hiszen akkor már nem lett volna baj. A baba szépen kihúzta végig és egészségesen megszületett a 40. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!