Szomorú esemény történt velem. Meghalt a nagymamám és nagyon megvisel. Lehet baja a babának?
Szia! Együtt érzek veled. Én nagyon rövid időn belül veszítettem el mindkét nagyszülőmet és mivel ők neveltek fel nagyon közel álltak hozzám, amit a mai napig nem tudtam feldolgozni! Amikor nagyon elszomorodsz gondolj a picibabádra, aki érzi, hogy az anyukája szomorú és ő is veled szomorkodik, de a babádnak ettől nem lehet baja!
Vígasztalódást kívánok neked! Üdv. 33. hetes kismama
Szia!
Részvétem a nagymamád miatt.
Ne aggódj,nem lesz baja a babádnak,de próbálj megnyugodni.
Én az apukám halálos ágya mellett csináltam meg a terhes tesztet,de már nem tudtam elmondani neki,hogy unokája lesz:(
Most vagyunk 25 hetesek,és szerencsére mindketten jól vagyunk.Tudom,hogy őt nem hozhatjuk vissza,és azt is,mennyire örült volna az unokájának.Épp ezért,miatta is,és miattunk is megpróbálok beletörődni a megváltoztathatatlanba.Szerintem te is ezt tedd.
Biztos nem akarná a nagymamád sem,hogy szomorkodj egy ilyen örömteli életszakaszban,biztos ő is azt akarná,hogy örülj,és legyetek boldogok.
Sok erőt,kitartást,és boldog babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!