Ha 4 hetes terhesen veszek be esemény utáni tablettát, mi fog történni? Elvetélek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 12:09
1/42 anonim válasza:
hát elvetélni szerintem már nem fogsz! de ugy látom h nem akarod megtartani ezt a babát szoval csak az abortusz marad!
2/42 anonim válasza:
Te hülye vagy???Nem feltétel a vetélés,de a beteg baba annál inkább!!!
3/42 A kérdező kommentje:
Nem nem akarom, hanem nem tudom megtartani. Mielőtt leszólnátok, védekeztünk, csak elszakadt a gumi, de nem ment el a párom, ezért nem hittük hogy baba lesz. De mégis. Az anyagi helyzetünk nem engedi meg sem a babát, sem az abortuszt.
2010. márc. 17. 12:15
4/42 anonim válasza:
Nem véletlen van ráírva,hogy az aktus után 72 órán belül kell bevenni.
Szerintem ne kísérletezz , ha nem akarod megtartani , mondd az orvosnak , Ő majd tovább irányít!
5/42 anonim válasza:
Az esemény utáni tabi nem terhességre való,hanem mint ahogy a neve is elárulja:ESEMÉNY UTÁN!!
Nem most kell gondolkodni erről a tebiról,hanem még mikor belefértél a 72 órába!
Írhatnék még ide,de csak felidegesíteném magam...
6/42 anonim válasza:
Most vetted észre hogy elszakadt a gumi?
7/42 A kérdező kommentje:
És még év vagyok a hülye.... Igen, most!!!
2010. márc. 17. 12:19
8/42 anonim válasza:
Akkor hord ki aterhességet,süld meg és add örökbefogadóknak. Hidd el sokan vannak a dúsgazdagok között meddők és babára vágyók.
9/42 anonim válasza:
valaki nemrég írt ki olyan kérdést, hogy elszakadt a gumi, mit csináljon. sokan javasolták neki, hogy vegyen 72 órásat, a sok hülye meg "á, minek, nem lesz baj" (ugyanígy nem élvezett bele a srác). na most látható, mennyire "nem baj". egyébként meg felejtsd el most már, irány doki, anyagi dolgokról meg annyit, hogy az abortusz drága, 1 gyereket felnevelni, hát ahhoz képest még aprópénznek sem nevezném...szóval ha anyagi helyzetetek olyan, adnak támogatást rá úgy tudom, de családvédelmishez úgyis el kell menni, ott megmondják pontosan.
10/42 anonim válasza:
Miért csak most?Most elővetted megnézted,és hopp:ki van szakadva:)Röhej vagy azt tudod ugye?
Meg ha nem ment el a barátod,akkon honnan került beléd spema?hmmmm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!