Ha 4 hetes terhesen veszek be esemény utáni tablettát, mi fog történni? Elvetélek?
Nagyon köszönöm a választ azoknak, akik komolyan válaszolnak és tényleg segíteni próbálnak.
Igen, valóban meg vagyok rémülve, hirtelen azt sem tudom mit csináljak.
Nem szabad bevenned esemény utánit már, azzal nem fog a terhességed megszűnni. Szerintem nem szabad semmi ilyesmivel kísérletezni, árthatsz vele magadnak is.
A legcélszerűbb az, ha rögtön vagy legkésőbb holnap elmész az orvoshoz, és Ő segíteni fog. Ha semmiképpen nem tudjátok megtartani a babát, az is érthető valahol. Én is abortusz-ellenes vagyok, de muszáj mérlegelni a család helyzetét, mert inkább egy abortusz, mint egy éhező baba utólag :(
Esetleg nem tudtok valakitől kölcsönt kérni az abortuszra? Család, rokonok, barátok... előbb-utóbb vissza tudnátok adni, nem vészesen magas az összeg, ha jól tudom.
Vagy ha sehogyan sem megy, akkor még mindig ott van a baba megtartásának lehetősége. Ha Ti nem tudjátok felvállalni, akkor örökbe is lehet adni, nagyon sokan várnak örökbefogadó babára.
Ez egy nehéz helyzet Számotokra, de józan ésszel kellene átgondolni a lehetőségeket. És légyszives butaságot ne csinálj, semmilyen tablettát ne vegyél be, mert felesleges és csak bajt okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!