Ha 4 hetes terhesen veszek be esemény utáni tablettát, mi fog történni? Elvetélek?
14:32-esnek:
Hány hetes terhes vagy? Sohasem bántad meg egy percre sem hogy megtartottad a 3.-kat? Hidd el, nem akarom elvetetni, kicsit lehiggadtam, és egyre inkább szeretném megtartani.
Becsüllek ezért!
Jaj nem tudom mit csináljak :(
Hát ezt az esmény utánit remélem már kiverted a fejedből! Én megértelek, hogy rossz! Mikor beütött a válság, bizony nekünk is volt hogy hónapokig hónapról hónapra éltünk, a végén egy fillérünk nem volt, volt hogy az utolsó pénzemből a lányomnak gyümölcsöt vettem én meg zsíros kenyeret ettem. Pedig semmi luxusra nem költöttünk, a net nekem is routeren jött, husit is heti egyszer, kétszer ettünk.
Én is hülyeségnek tartom ezt az ahol elfér egy ott elfér kettő is. Aki még nem élte át a folyamatos kuporgatást, fillérezést stb, az soha nem fogja megérteni. Én sem tudtam volna akkor bevállalni mégegy babát, és ha tehetbe estem voln valószínű elvetettem volna. Sajnos nem tudtam volna sehonnan még plusz 20-30 ezer forintot előteremteni a másik babának. Elég szomorú, hogy ilyen világot élünk.
Nagyszülők tudnak segíteni? Párod dolgozik? Téged várnak vissza dolgozni? Mérlegelj minden egyes szempontot mielőtt döntesz.
Majd írd meg, hogy döntöttél!
Kitartás és fel a fejjel, remélem rendbe jönnek a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!