Mi lesz a bent maradt szabadságokkal?
Figyelt kérdés
Felvettek táppénzre veszélyeztetett terhességgel. De volt még 2 nap szabim. Mikor kiírtak táppénzre eszembe sem volt ez a 2 nap. Nem sok, csak kíváncsi vagyok rá, mi van ilyenkor?2011. okt. 19. 15:24
1/6 anonim válasza:
Megmarad és mikor mész vissza dolgozni, akkor majd kiadják, tehát annyival később fogsz kezdeni. :) Nem vész el, nyugi! Ha nem tudják kiadni, akkor pedig kötelesek kifizetni!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!!
Így is megmarad, hogy ebben az évben táppénzen leszek már?
Csak azért kérdezem, mert a főnököm most hívott, hogy megtudtam beszélni a házi orvossal? De nem,mert akkor már kiírta. Nem tudom mit aggódik ezen.
2011. okt. 19. 15:49
3/6 anonim válasza:
Persze! :) A főnököd nem igazán tud mit csinálni. Ha meg akarja szüntetni a munkahelyed, akkor ki kell majd fizetnie, ha meg mész vissza dolgozni, akkor 2 nappal később mész. Nem fog elveszni! :) De szerintem az a két nap szabi nem fogja padlóhoz vágni sem anyagilag, sem munkakiesés szempontjából.
4/6 A kérdező kommentje:
Én sem tudom mit vergődik!! Meg amúgy nem mondok semmit, de nagyon butuska szegényke. :(
Köszi a választ még egyszer!!:) További szép napot!:)
2011. okt. 19. 16:02
5/6 anonim válasza:
Én május óta vagyok táppénzen és maradt vagy 10-15 nap szabim munkába állás után kiadják kifizetni csak akkor fogják ha nem oda mégy vissza dolgozni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! szép napot!:)
2011. okt. 19. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!