Mekkora volt a babátok a 12 hetes UH-n és milyen élményekkel lettetek gazdagabbak?
Az én babám méretei:
BPD: 18mm
OFD: 22mm
HC: 59mm
AC: 51mm
FL: 7mm
CRT: 51mm
NT:2,1mm
Nekem a 12 hetesen csináltak először hüvelyi ultrahangot, és nagyon édes volt az én kis drágám. Még pár csepp örömkönny is kicsordult a szememből, ahogy láttam ficánkolni. Tényleg egy örök emlék marad. Keze-lába folyamatosan járt, a szonográfus nő is "megdícsérte", hogy milyen kis aktív. Simogatta az egyik kezével az arcát, a másikkal meg kapálózott. Utána a hasi ultrahanggal mérte meg, megmutatta a kezeit, a lábait, a szivecskéjét, gyomrát, agyacskáját. Min. 20 percig nézte, és kérdezgetett, hogy mire vagyok még kíváncsi. Csak kár, hogy a párom nem láthatta, mert dolgoznia kellett, és már nehéz elmagyarázni azt az élményt.
Szia!
A méreteire már nem igazán emlékszem , de nálunk is élmény volt. Bejött a férjem is "nézni" és a kis karját emelgette, mintha integetne neki :) Na, büszke is volt az én párom :D
36 hetes kismami
BPD: 20 mm
CRL: 52 mm
Nekem ez volt az utolsó hüvelyi UH.
Nagyon szépen látszott rajta a kis ufofejű babám,aki épp aludt.
Felemelte a kis lábacskáit és szunyált!:)
Irtó édes volt és szuper élmény!
Majdnem 10 hós kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!