Ki hány hetesen ment 4d re? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Megérte? Mi 22 hetesen megyünk.
Mi 28 hetesen,33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémből az első alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bőgtem.Mi a jövő héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal.
Boldog Baba várást!
27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)
Mi 20 hetesen voltunk, és nagyon jó volt. akkor tudtuk meg, hogy kisfiú lesz, már van egy 4 éves kislányunk, és nagyon boldogok vagyunk....szép képek készültek róla..
30 hetes kismama
18 hetesen megmondták a baba nemét, de az igazi élmény a 28 hetesen volt, láttuk az arcvonásait, meg hogy kire fog hasonlítani :) azóta nem mentünk, innen már legyen meglepi. :)
37 hetes
Nekem a kötelező UHk végén a doki mindig átkapcsol 4Dre, így 12hetesen meg 19 hetesen is láttuk a babácskát.
Második alkalommal már azt is láttuk, hogy tiszta apja :)
Azt mondta az orvos, hogy a 28-30 között a legszebb, akkor érdemes menni. Lehet, hogy beiktatunk majd egy babamozit ekkor, a kötelező UHkon felül.
Én is 22hetesen voltam...és fantasztikus,bár nincs még teljesen baba pofija(mármint kikerekedett),de egy feledhetetlen élmény.
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!