Megnyugodhatok végre? 18 hetes vagyok, tegnap voltam uh-n, ahová az AFP eredményemmel mentem, ami viszont alacsony lett. Konkrétan 14,4 IU/ml (ref. Tartomány 21, 0 - 41, 0).
Figyelt kérdés
Ott meg azt mondták, hogy nincs semmi gond, meg hogy nem 60 kg-s nőkre tervezték a vizsgálatot, mindezt tök flegmán. (Amúgy a súlyomat miért hozták fel? Túlsúlyos lennék? Pedig még egy dekát sem híztam!) Azt gondoltam, hogy azért elküldenek még valami vizsgálatra, hogy tutira minden rendben van-e, de semmi. Sajnos nem a saját orvosom vizsgált, és kb 2 percig tartott az egész uh. Ugye minden rendben, nem kell paráznom?2009. máj. 1. 12:57
1/2 anonim válasza:
nem kell. nyugaton az AFP-t már nem is csinálják pont ezért mert egy felesleges stressz a kismamáknak.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Az AFP egy nagy hülyeség.Nekem meg mind a 4.gyerekemnél majd a 100-at verte és egészséges mindegyik!
De ha gondolod,akkor kérhetsz down szűrést vérvételből.Egyébként,ha az UH minden rendben volt,akkor ezzel ne foglalkozz!Jó egészséget,boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!