Megnyugodhatok? Az apf-em alacsony volt 0,65 Mom, a fr. Beta hcg-m magas 2,65 Mom, voltam amniocentézisen, a kromoszomak rendben vannak, vagyis minden rendben.
Szia, nekem 0,64-re azt mondták, hogy jó. 18 hetes ultrahangon mindent rendben találtak, más vizsgálat nem volt.
Ne idegeskedj!
Boldog, nyugodt babavárást kívánok! :)
Engem is ezzel szivatnak. Bátor vagy, én még mindig nem tudom eldöntetni, hogy be merjem-e vállalni a magzatvízvételt. Annyi rosszat hallani róla. Viszont azt is mondják, hogy 100 % biztos az eredmény. Míg az AFP csak 20 %.
Az értékekről meg kár vitatkozni. Megkérdeztem a védőnőmet, hogy akkor hogy is van ez, mert valahol azt olvastam, hogy AFP 0,5-től jó, valahol meg 0,8-tól. Azt mondta, hogy ez attól függ, hogy hol, milyen géppel csinálják. A leletre rá vannak írva a határértékek, azt kell figyelni. Szóval hiába mondja itt bárki, hogy 0,5-től jó, ha a te kórházadban nem az a határérték.
Nekem 0,62 egyébként, 0,7 a határérték.
De ez csak egy kitérő, a magzatvízvétel után az AFP-vel tényleg nem kell foglalkozni. Megnyugodhatsz.
Teljesen megértelek egyébként én is 3 hete tiszta idegbeteg vagyok, minden éjjel ezzel álmodom. Micsoda szemetek ezek az orvosok, hogy így elveszik a kismamák boldog gyermekvárását! Pedig mindenhol olvasni, hogy az AFP milyen elavult, és csak jól megijeszt mindenkit.
Még nehogy a sok idegeskedéstől legyen valami bajunk! El kéne már törölni ezt a vizsgálatot a fenébe!
Szia!
Nyugodj meg, ne idegeskedj! Az amniócentézis 100%-os eredményt ad. Gratulálok az egészséges babádhoz.
Nekem is megcsinálták, mert a kombinált tesztem nem lett jó.
Most már nyugodtabb vagyok,mert tudom, hogy egészséges a babám. Jobb így kivárni a 9 hónapot.
27 km.
3. vagyok.
Az jó. Itt 1 hónap múlva van eredmény, lennék vagy 27 hetes terhes, mire megkapnám. Addigra már tényleg idegbeteg lennék a várakozástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!