Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik hányósak voltatok vagy...

Akik hányósak voltatok vagy vagytok, mit tesztek, hogy enyhítsétek a rosszullétet?

Figyelt kérdés
Most vagyok 9,4 hetes, és lassan 4 hete hogy minden nap hányok, valamikor többször egy nap, és napközben is rosszul vagyok. Szedem a B6 vitamint de ez sem igazán hat.
2009. ápr. 30. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon hányingerem volt az első trimeszterben.

Ha mindig eszegettem valamit és pihentem jobb volt. Kekszet rágcsáltam vagy valami gyümit.

2009. ápr. 30. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
hát sajna ezt neked kell kitapasztalnod.Én nagyon hányós voltam, még a víz se maradt meg bennem.agodva figyelt mindenki, hogy mi lesz igy.Nekem semmi nem vált be csak jó hideg ásványvíz,és b6 vitamin.ezt a doki irta fel.De próbáld ki a hideg kefirt,vagy kétszersültet.Sajna mindenkinek más jön be.Aludj amennyit csak bírsz,ha jol vagy,sétálj,és sokszor keveset egyél,és azt amit megkívánsz.Ami megfogan a gondolataidba és ettől nem lesz hányingered,azt valószínű nem hányod ki.Nálam ez igy működött.Volt olyan étel aminek a puszta gondolatától hánytam.Kitartást neked,hamarosan jobban leszel.
2009. ápr. 30. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem annak idején azt mondta a védőnő, hogy egyek háztartási kekszet, ropit, pattogatott kukoricát! Kérdezd meg biztos tud segíteni! Ja, és coca-cola meg ásványviz vagy tea volt nekem még jó! Én addig hánytam mig meg nem mozdult a lányom! Remélem tudtam segíteni!
2009. ápr. 30. 15:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálkozom mindegyikkel, valamelyik biztos segít.
2009. ápr. 30. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Borsmenta tea.
2009. ápr. 30. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Mentolos rágó jött nekem be.
2009. ápr. 30. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát, ha nagyon hányós vagy, akkor nem akarlak elkeseríteni, de nem igazán fog segíteni semmi...

Én is ugyanígy voltam mindkét terhességemmel, ropi, keksz, popcorn csak arra volt jó, hogy legyen valami a gyomromban.

Próbálj inkább a saját szervezetedre odafigyelni, próbáld kitapasztalni, hogy mi az, ami segíthet ÁTVÉSZELNI ezeket a heteket. Nálam speciel ez tudod mi volt? Tepsiben (zsír nélkül) sült krumpli, almakompót. Később rántott csirkemell. Na, ez nem éppen az a változatos, vitamindús táplálék, amit a kismamáknak ajánlanak... de tényleg ezeken éltem kb. 6 héten át. Másra gondolni sem bírtam. Akármit próbáltam, egyből fordult is vissza... Fogytam 10 kilót.

Nekem a 16 héttől kezdett enyhülni a rosszullét, kb. 2 hete kezdek lassacskán mindent újra enni. (20 hetes vagyok)

A baba miatt ne aggódj, ő ilyenkor úgy viselkedik,mint egy parazita (doki mondta így), elvesz az anyai szervezetből mindet, amire szüksége van. Te pedig majd visszapótlod a vitaminraktáraidat mikor enyhül a rosszullét!!!

Egyre figyelj, hogy sokat igyál!!!

2009. ápr. 30. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:

szia!

Magne B6 és néha pirítós kenyér. De igazság szerint én "mindenre" rosszul lettem. A Magneb6 azért enyhítheti tényleg...

2009. ápr. 30. 16:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is a válaszokat.
2009. ápr. 30. 17:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Mentolos rágó,negró,és a kinley gyömbéres üdítő.
2009. ápr. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!