Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 2-3 szal cigit elszivok...

Ha 2-3 szal cigit elszivok naponta attol lehet kora szulott a babam?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 16:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Csak érdeklődnék, hogy azóta hogy állsz a cigivel?

Megszületett már a baba? Minden rendben a picivel?

2012. jan. 2. 21:07
 32/39 A kérdező kommentje:

szia!

nem szuletett meg a pici majd marciusba erkezik!

de sajnos a vigit meg szivom :(

2012. jan. 2. 21:44
 33/39 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csak azért érdeklődtem, mert én is ilyen cipőben járok. Én 27 hetes vagyok. Én nem szívok el 2-3 szálat, csak bele-bele szívok a férjem cigijébe, hol 1 szálba, hol 2 szálba, de minden nap. Előtte 1 dobozzal szívtam. Remélem ezzel nem tettem eddig is rosszat neki. Hány hetes vagy?
2012. jan. 3. 09:41
 34/39 A kérdező kommentje:
28 hetes vagyok!
2012. jan. 3. 17:03
 35/39 anonim válasza:
:) Hogy vagytok?
2014. febr. 7. 22:09
 36/39 A kérdező kommentje:
Koszike.jol vagyunk :-) 2 eves lesz a.hercegnom jovohonapba ti hogy vagytok?
2014. febr. 11. 02:11
 37/39 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanebben a cipőben járok, mint te jártál..

Csak érdeklődnék, hogy azóta mi újság a piciddel? Ugye nem lett semmi baja?

2015. máj. 14. 08:10
 38/39 A kérdező kommentje:
Szia!Nem lett semmi baja hal istennek 😊3 eves gyonyoru kislany imadom 
2015. jún. 3. 03:52
 39/39 anonim válasza:

Nekem anyukám cigarettázott, s nagy valószínűséggel azért van valami tüdő bajom, de kúrálom magamat, illetve gyűlölöm a cigit, semmi vele kapcsolatos dolgot nem tolerálok, mert egyszerűen gusztustalan.

Akinek meg egyáltalán megfordul a gyerektervezés a fejében, az csak azután vágjon már bele miután lefogyott etc../leszokott minden rossz szokásáról, ami az egészségét veszélyezteti, vele együtt a gyerekét, ha már nem tett ellene, szóval egészségesen, ez a férfiakra is vonatkozik.

Nem akarok senkit megbántani, de rossz nézni, a környezetemben is vannak ilyenek.

Persze ez nem zárja azt ki, hogy jó anya/apa lesz, bár kétlem, ha ennyire nem képes valaki...

2017. febr. 4. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!