Ha 2-3 szal cigit elszivok naponta attol lehet kora szulott a babam?
10évig cigiztem nem keveset...pozitiv tesztnél azonnal letettem.mikor már nem szopizott(mert ugye alatta sem szabad cigizni, képzelheted milyen tejcsit kap akkor a baba..)de utána vissza is szoktam sajnos, mert én szerettem is cigizni(otthon nem,s ha a gyerek velem volt akkor sem...nem is tudnám büdős bagos szájjal megpuszilni a gyerekem, s amugy is undorito ha egy pocakos v babakocsit tologató nő cigizik). most ujra babát várok, ujra a pozi tesztnél letettem. nem mondom h nem gondolok rá h hu de jo volna elszivni egy cigit...de meghalnék a lelkiismeret furdalástól.
nagyon sok baja lehet tőle a babának...amiker már felsoroltak sokan, +később tanulási nehézségek ilyesmik stbstb...google...legyél erős és ted dle te is! utána majd cigizhetsz ha ugy gondolod, saját egészséged, de a gyereked ne tedd ki neki!
mindenki olyan nagyon ügyes, hogy le tudta tenni a babájáért....de önmagáért miért nem??? HA a szülő egészsége rámegy, ki neveli fel azt a gyereket?
mindenki tudja, hogy rossz neki a környezetnek, a pénztárcájának főleg..mégis szívják...
hozzáteszem hogy 2 típusú ember van, aki azt mondja holnaptól nem gyújtok rá, és nem is teszi, sőt alig viseli meg, és van a másik, aki azt mondja minden nap, hogy holnaptól nem, és amikor tényleg nem , akkor is látszik, hogy a "halálán" van, és ugyis jra rágyújt.
Valakinkek könnyebb valkinek nehezebb (erre mondom, hogy el sem kell kezdeni)
1-2 száltól nem valószínű, hogy baja lenne, de a hangsúly a valószínűn van, mert lehet:(
Ha le tudod tenni, tedd azonnal, és kitartást hozzá!!! Viszont ha nagyon sokat szívtál akkor sztem is jobb ha E-cigivel teszed le, mert nem kap sokkot a szervezeted, és elkerülöd a túlzott stresszhatást..
mert van ilyen a 72 éves nagyapámnak az orvos tiltotta meg h leszokjon, mert nem bírná már a szervezete azt a stresszt, többet árt, mint használ (13éves kora óta szívja-barna szofit) csökkenetnie kell már csak 1 et szív a 2,5 helyett
gratulálok neked a babához, és tudj kitartani az elhatározásod mellett
koszonom, mindenkinek a hoza szolasokat az az igazsag hogy en terhesegem elott se voltam az ahuuuu de nagy dohanyos, nem ment el naponta meg fel dobozzal sem!
nemk akarok ragyujtani, mert igazabol nem is kivanom hanem az a hulye megszokas nem tudom megmagyarazni mi az,es nem gyujtottam ra a kerdes kiirasa ota sem:) es nem is fogok,a babaert sem es magamert sem!
Kedves 21:03-as válaszoló, nagyon el vagy tévedve mikor azt hiszed másnak olyan Qrva könnyű letenni a cigit, de a gyerekemért megtettem. Szenvedtem mint egy kutya és már 3 éve nem szívom de nincs nap hogy ne jutna eszembe és heti egyszer ne azt álmodnám hogy önfeledten cigizek.
te a magad igazolása érdekében besoroltad magad azok közé az emberek közé akik annyira gyengék hogy nem képesek egy ilyen áldozatot megtenni a gyerekükért csak azt nem tudom hogy majd nagyobb áldozatokra hogy lesz az ilyen ember képes...
Csak így tovább!
Gratulálok mindenkinek, akinek szintén sikerült letenni a büdös bagót :)
Nekem az segített (15 év, napi 1,5 doboz bagó után) leginkább, hogy elképzeltem, amint a Babikám pofijába fújom a füstöt. Na azóta nem kell a cigi, és nem is hiányzik. Valahogy átkapcsolt az agyam :)
Kitartás! Jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!