Meddig dolgoztatok várandósan? Hány hetes korig?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne, hogy ki, meddig dolgozott várandósan. Én fizikai munkát végzek, napi öt órában, emelni nehezet nem emelek, azt emelik a kollégák, de sokat pakolok, jövök-megyek, munka végére már eléggé érzem a pocakomat. Még bírom, csak nem tudom mikor menjek táppénzre, most 19.hetes vagyok, pocakom alig látszik, hízni is csak két kilót híztam eddig, védőnő szerint kevés. Lehet a sok mozgás miatt amit nap mint nap végzek a melóhelyen?Vérnyomás gyógyszert kell szednem,Dokim azt mondta addig dolgozzak amíg bírok, de nem tudom mikor kellene abba hagyni.2011. okt. 11. 08:14
11/18 anonim válasza:
3,5 Igaz irodai meló volt, de stresszes nagyon, a felettesem direkt nem segített a betanulásban mikor odakerültem, így sokat tudott később is szívatni, sokat idegeskedtem, vérezni kezdtem, ülésnél szörnyen görcsöltem, a dokim így kiírt.5 hónaposan visszamehettem volna, de élvezni akartam a várandóságot, így 2 hónapra nem mentem vissza(addig akartam dolgozni, mivel utána új lakásba költöztünk, ott meg azért lett volna dolog),és így ők is tudtak helyettem felvenni valakit.
12/18 anonim válasza:
utolsó vagyok:3,5 hónaposan. ezt akartam írni:)
13/18 anonim válasza:
egy butikot vezettem, heti 2x jött áru, pakolni nekem is kellett eleget, plusz ácsorogni, ehhez képest iszonyat jó terhességem volt, december 1.-én fejeztem be a munkát és 13.-án a 39. héten született a fiam. Szóval végig.
Most a lányomnál már nem bírnám, ez sokkal nehezebb terhesség minden nyűggel, úgyhogy szerintem terhességtől is függ.
14/18 anonim válasza:
34 hétig,eü gyerekosztály,2 műszakban.Nekem már sok volt,elfáradtam.Nem kockáztattam.Akkor és ott éreztem,hogy elég.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ahogy így olvasgattam azért többen is jó sokáig bírtátok:) ügyesek vagytok:))
2011. okt. 11. 18:10
16/18 Atroposz válasza:
kb.17 hetesen a munkáltatóm küldött haza.
17/18 Agika0219 válasza:
kb 9 hetesen hagytam abba.fizikai munkát végeztem.birtam volna csak nagyon hányos voltam.
18/18 anonim válasza:
22 hétig dolgoztam konyhai kisegítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!