Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgoztatok várandósan?...

Meddig dolgoztatok várandósan? Hány hetes korig?

Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne, hogy ki, meddig dolgozott várandósan. Én fizikai munkát végzek, napi öt órában, emelni nehezet nem emelek, azt emelik a kollégák, de sokat pakolok, jövök-megyek, munka végére már eléggé érzem a pocakomat. Még bírom, csak nem tudom mikor menjek táppénzre, most 19.hetes vagyok, pocakom alig látszik, hízni is csak két kilót híztam eddig, védőnő szerint kevés. Lehet a sok mozgás miatt amit nap mint nap végzek a melóhelyen?Vérnyomás gyógyszert kell szednem,Dokim azt mondta addig dolgozzak amíg bírok, de nem tudom mikor kellene abba hagyni.
2011. okt. 11. 08:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3,5 Igaz irodai meló volt, de stresszes nagyon, a felettesem direkt nem segített a betanulásban mikor odakerültem, így sokat tudott később is szívatni, sokat idegeskedtem, vérezni kezdtem, ülésnél szörnyen görcsöltem, a dokim így kiírt.5 hónaposan visszamehettem volna, de élvezni akartam a várandóságot, így 2 hónapra nem mentem vissza(addig akartam dolgozni, mivel utána új lakásba költöztünk, ott meg azért lett volna dolog),és így ők is tudtak helyettem felvenni valakit.
2011. okt. 11. 14:24
 12/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:3,5 hónaposan. ezt akartam írni:)
2011. okt. 11. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:

egy butikot vezettem, heti 2x jött áru, pakolni nekem is kellett eleget, plusz ácsorogni, ehhez képest iszonyat jó terhességem volt, december 1.-én fejeztem be a munkát és 13.-án a 39. héten született a fiam. Szóval végig.

Most a lányomnál már nem bírnám, ez sokkal nehezebb terhesség minden nyűggel, úgyhogy szerintem terhességtől is függ.

2011. okt. 11. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
34 hétig,eü gyerekosztály,2 műszakban.Nekem már sok volt,elfáradtam.Nem kockáztattam.Akkor és ott éreztem,hogy elég.
2011. okt. 11. 16:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ahogy így olvasgattam azért többen is jó sokáig bírtátok:) ügyesek vagytok:))
2011. okt. 11. 18:10
 16/18 Atroposz ***** válasza:
kb.17 hetesen a munkáltatóm küldött haza.
2011. okt. 12. 08:56
 17/18 Agika0219 ***** válasza:
kb 9 hetesen hagytam abba.fizikai munkát végeztem.birtam volna csak nagyon hányos voltam.
2011. okt. 12. 10:28
 18/18 anonim válasza:
22 hétig dolgoztam konyhai kisegítő
2023. márc. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!