Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgoztatok várandósan?...

Meddig dolgoztatok várandósan? Irodai munkára gondolok, ahol egész nap ülni kell.

Figyelt kérdés
Problémamentes terhesség esetén. 22 hetes vagyok, annyi a bajom, hogy délutánra bekeményedik a pocim, magnéziumot szedek rá. A munkába járás nem okoz gondot.
2009. jan. 20. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 33. hétig dolgoztam, szerettem volna még menni 2 hetet de a dokim nem engedett tovább, mert megrövidült a méhnyak. Szerintem ez attól függ, hogy érzed magad. Az se jó a végén ha sokat ülsz, próbálj meg gyakran felállni és mozogni kicsit és kérd ki a dokid véleményét is. Szép terhességet és könnyű szülést!
2009. jan. 20. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 hetesen hagytam abba a munkát, mert bár irodai, de nagyon stresszes volt!
2009. jan. 20. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

En tulajdonkeppen fizikai munkaval a 30. hetig dolgoztam. Emelgetnem nem kellett, hajolni sem volt fontos, de egesz nap talpon voltam egy hutohazban. Nem tunt sokkal megterhelobbnek, mint nem terhesen, ugyanis nem estem ki a ritmusbol, a fizikumom sem romlott. Akkor is azert hagytam abba, mert baba elott meg bevallaltunk egy nagyobb, harom hetes nyaralast, amit nem akartam kihagyni.

A baratnom irodaban a 36. hetig dolgozott. Stressz volt, de egyszeruen kikerulte, terhesseg alatt egy hihetetlen nyugalmat eroltetett magara es lepattintott magarol mindent. Csak a babaval foglalkozott es azzal, hogy jol erezze magat. Amikor a tobbiek cigizni mentek, akkor o is szunetet tartott, tett egy kort, kinyujtoztatta a vegtagjait, mondvan, hogy ha masnak jar a cigiszunet, akkor neki is jar ez. Tetszett nagyon a mentalitasa, jol csinalta.

Ha nem utalod kulonosebben a munkadat, akkor dolgozz meg nyugodtan, mert sajat tapasztalatbol mondom, hogy otthon lenni meg baba nelkul csak ket hetig tunik szorakoztatonak, majd atmegy az unalmas kategoriaba. Legalabbis nalam ez tortent. Nyaralas utan legszivesebben visszamentem volna meg dolgozni ket-harom hetet, de addigra mar lepapiroztunk mindent.

2009. jan. 20. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Én már az elejétől nem dolgoztam, mert 24 órából 24-et végighánytam,utánna meg bevéreztem.

De ha nem lett volna probléma akkor is itthon maadtam volna, mert stresszes,szaladozós hiába irodai munka az enyém, volt hogy a Földhivatalba 4 órát vártam végig állva.

Szerintem mostmár te is menj pihenni és készülj a babád fogadására.

Nagyon sok örömet benne, üdv.:27 hetes

2009. jan. 20. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én az első terhességemmel 36. héttől voltam szülési szabadságon, mert akkor elkezdtem keményedni, nyílni és még 38. hétig bejártam napi 1-2 órára besegíteni. Aztán a lazább napirendtől úgy leállt, hogy 40 hét +5. napon megindították a szülést, mert esze ágában nem volt beindulni.

Most 29 hetes vagyok és hasonlóképpen tervezem.

A munkahelyem ugyanaz, irodai munka. Az első terhességemkor rengeteg munka és iszonyatos hajtás volt, de van is bennem kraft, a kollégáimat így is 3× körbeszaladom. Most "csak" annyi munkám van, mint egy normális munkahelyen.

Nem éreztem és most sem érzem megterhelőnek a munkát.

Az azért nem jó jel, hogy estére keményedik a hasad, meg kellene beszélni a dokival, mit javasol. Nem ér annyit az egész, hogy koraszülött babád legyen. Nekem, amikor 36. héten mondta az orvos, hogy bajok vannak, nem kellene annyit dolgozni, hanem inkább kicsit pihengetni, másnaptól nem mentem be egész napra. Most a baba a legfontosabb. Jó egészséget Nektek!

2009. jan. 20. 09:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is irodában dolgozok(napi 8 és fél órát).

Délutánra sokszor bekeményedik nekem is a hasam. A doki azt javasolta, hogy óránként álljak fel, nyújtózzak és ha lehetőség van rá sétáljak pár percet.

Egyébként ha nem lesz semmi gond, úgy tervezem, hogy végig szeretnék dolgozni.

Boldog babavárást!

17 hetes kismami

2009. jan. 20. 09:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek. Én is úgy tervezem, hogy addig dolgozom, amíg lehet, és megnyugodtam, hogy sokan ezt csinálják, tehát ha nem muszáj, akkor nem kell otthon maradni.

Sok boldogságot mindenkinek!

2009. jan. 20. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
én ügyfélszolgálaton dolgoztam a 20. hétig kb, és meguntam a hülye ügyfeleket :) most háttérmunkát csinálok, táblázatból ki-táblázatba be :) de ezen a héten befejezem. ma kezdem a 26. hetet. Sokat sétálok, messze van a wc odáig épp elég elsétálni :)
2009. jan. 20. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 33. hétig dolgoztam. Mentem volna még simán 2-3 hétig, csak pont akkor jött a 2 hetes karácsonyi leállás, viszont utána már nem mentem vissza.
2009. jan. 20. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is irodába dolgozom.

Holnap, holnapután még bemegyek dolgozni, meg a jövő hétem egyszer-kétszer, amíg mindent át ill. le nem adok, de februárban már nem fogok dolgozni.

33 hetes

2009. jan. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!