A héten vagyok 11 hetes! Még belefér az időbe?
Figyelt kérdés
De sajnos abortusz lesz belőle! Jövőhét keddre van idő pontom az altató orvoshoz!2011. okt. 10. 16:36
41/48 A kérdező kommentje:
Persze természetesen! Ö is mondat, h nem kéne abortuszra mennem mert szeretne apa lenni:)... Nagyon boldog vagyok! De most nagyon fáj a méhemnél! Nem tudom, h mi lehet ez! Félek most
2011. okt. 16. 09:32
42/48 A kérdező kommentje:
Fejér megye! Lepsény! (Balaton)
2011. okt. 16. 09:32
43/48 anonim válasza:
Na mindegy, én Debreceni vagyok, akkor lényegtelen. Minden rendben lesz, nyugi.:) Ez nagyon jó, hogy a Párod kiáll melletted.Ügyesek lesztek, hidd el.:)
44/48 anonim válasza:
"De most nagyon fáj a méhemnél!"
Azért ha nem múlik el, menj el a dokihoz. De biztos nem nagy probléma, ami fontos, hogy ne idegeskedj.:)
47/48 A kérdező kommentje:
Minden rendben van! 65mm volt 12 hetesen! És makk egészséges!
2011. okt. 25. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!