Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A héten vagyok 11 hetes! Még...

A héten vagyok 11 hetes! Még belefér az időbe?

Figyelt kérdés
De sajnos abortusz lesz belőle! Jövőhét keddre van idő pontom az altató orvoshoz!
2011. okt. 10. 16:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Miért akarod elvetetni?:(
2011. okt. 10. 19:37
 12/48 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves vagy! Ne vetesd el! Pokol lenne az életed!
2011. okt. 10. 19:53
 13/48 anonim ***** válasza:

-!

* ?

2011. okt. 10. 19:53
 14/48 Atroposz ***** válasza:
Nem tudom, szerintem még belefér,kitartást.
2011. okt. 10. 20:31
 15/48 wartburg353s ***** válasza:
100%
Nem akarod inkább örökbe adni? Boldog élete lehetne. Nagyon jó érzés világra hozni egy kisbabát, minden rosszért kárpótolna!
2011. okt. 10. 21:36
 16/48 wartburg353s ***** válasza:
100%
Bocs, nem piszkálni akarlak, de szerintem állj ki a gyerekedért! Te vagy az anyukája, ő tényleg egy pici érző lény, és szüksége van rád! Igenis, legyél elég bátor, mert hidd el nekem, semmi se ér többet, mint anyának lenni, szeretni a gyerekedet, és megtenni érte, amit tudsz! Szerintem ne vetesd el! Így eldobnál magadtól vkit, aki pedig nagyon szeretne téged! Jobban, mint azok, akik az abortuszra biztatnak.
2011. okt. 10. 21:43
 17/48 anonim ***** válasza:
Itt vagy? Írj légyszi! Nem bántani akarunk! Írj valami részletesebbet!
2011. okt. 11. 06:29
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

"Igen a helyzetem nagyon nehéz!"

De meg fogod tudni oldani! Te egy igazi Istennő vagy, és BÁRMILYEN nehézséget képes vagy megoldani, csak állj így hozzá KÉRLEK!

"De itt nagy gondok vannak, és nem az én részemről!"

Az apa részéről? Nagyon nem akarja? Próbáld meggyőzni. Ha egy kicsit is normális, meg fogja szeretni később.

"Én próbáltam, úgy húzni az időt ahogy csak lehetett!"

Mert igazából szeretnéd a Picit!

"De nem lesz rá bátorságom!"

LESZ! Bízz magadban! Nagyon ügyes, és erős vagy, csak állj így hozzá! Nem, nem lesz könnyű. De méltó jutalmat fogsz kapni, ha nem a most könnyebbnek tűnő utat választod! A sok szeretet, amelyet Tőle kapsz majd, minden egyes boldog pillanat, amelyet Vele leszel, milliószorosan kárpótol majd minden nehézség miatt, hidd el!

De légyszi írj még valamit!

2011. okt. 11. 08:32
 19/48 anonim ***** válasza:
Ne vetesd el!!!!! Egy életre megbánod. Inkább add örökbe, de ne öld meg. Neki is joga van az élethez. Gondolj bele mi lett volna ha Veled teszik ugyanezt meg. Ő már egy igazi kis élet. Ne bántsd...
2011. okt. 11. 11:40
 20/48 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz?
2011. okt. 11. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!