Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A héten vagyok 11 hetes! Még...

A héten vagyok 11 hetes! Még belefér az időbe?

Figyelt kérdés
De sajnos abortusz lesz belőle! Jövőhét keddre van idő pontom az altató orvoshoz!
2011. okt. 10. 16:36
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Én is írtam neked.:)

16 éves vagyok, lassan 17. Nekünk becsúszott a baba, anyósom nem akarta, hogy megtartsuk, de mi eldöntöttük, a baba marad:) Annyira örülök, hogy te is helyesen döntöttél!!:) Azóta mi is összeházasodtunk, boldogan élünk és nem bántuk meg:)) Élvezem minden percét:)

25hkm.:)

Gratulálok a csodás döntésedhez, hogyha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan!!:)

2011. okt. 11. 18:30
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is szívesen beszélgetek írjatok privit.Fiatal anyuka vagyok.22 éves.
2011. okt. 11. 19:09
 33/48 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nekem is az anyósommal van a bajom! Én 23 éves vagyok! Meg hát mi itt lakunk nála! de el is megyünk innen! Nekem nagyon sok fájdalmat okozott és ezért úgy döntöttem, hogy nem láthatja majd az unokáját! De remélem, h ez érthető!? Nagyon jól lesik, h ennyien támogattok! Nagyon sok erőt add! Az szar, h ebbe a sok civakodásba én már bele fáradtam! Nagyon elegem van!
2011. okt. 11. 19:23
 34/48 wartburg353s ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy így döntöttél! Minden jót kívánok Nektek, teljen sok örömed a piciben! Anyóssal ne törődj, milyen nő az, aki nem akarja az unokáját? Bár arra is volt példa, hogy a kisbaba születése megváltoztatta az ilyet is.
2011. okt. 11. 21:31
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak olvastam atörténetedet.

Örülök, hogy megtartod, hidd el tényleg nagon jó anyának lenni. 23 éves leszek, van egy lassan 18 hónapos fiam,tehát ha visszaszámolsz 20 múltam amikor terhes lettem. Amikor terhes lettem azt hittem mindenki örül majd, de nem így lett. Anyósom akkor járt kemora, elég szarul volt, nem akartuk neki elmomndani, h jön az unoka, de fel akatruk vidítani. Hát a vidításból az lett, h hallgathattam, hogy mennyire nehéz, milyen rossz lesz és szerinte nem kéne még nekünk gyerek... Na akkor nyeltem. Előtte nem sokkal úgy is elmondtam neki a véleményemet, hogy akkor lesz gyerekem amikor ÉN akarom és nem ő. Ezzel akkor helyretettem egy kicsit, de addig tartott amíg jött a baba. Nem volt kibékülve a helyzettel, mondtam, nem érdekel, én gyerekem, nekem kell felnevelni stb. Végül megbékélt vele, annyira, hogy a terhesség végén már várta.

Te se hagyd magad, nem neki szülsz, hanem MAGADNAK! Saját magadnak szülöd, ő lesz az aki melletted áll életed végéig, te leszel szmára a minden!

Jó döntést hoztál, mégegyszer gratulálok! Kellemes terhességet kívánok Neked!

Ha gondolod írhatsz privit!

2011. okt. 11. 22:09
 36/48 anonim ***** válasza:
Ne haragudj a hibákért, de kicsit késő van már:)
2011. okt. 11. 22:10
 37/48 anonim ***** válasza:
:)
2011. okt. 14. 16:45
 38/48 A kérdező kommentje:
Pénteken kell majd mennem a 12 hu-ra! Már alig várom:-)
2011. okt. 15. 08:37
 39/48 anonim ***** válasza:
Biztos minden rendben lesz. Anyósodon se aggódj, ahogy meglátja a picit, biztos ő is meg fog enyhülni. Párod egyébként örül neki?
2011. okt. 15. 09:11
 40/48 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy hol laksz? Van egy eladó etetőszék...
2011. okt. 15. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!