A héten vagyok 11 hetes! Még belefér az időbe?
Figyelt kérdés
De sajnos abortusz lesz belőle! Jövőhét keddre van idő pontom az altató orvoshoz!2011. okt. 10. 16:36
21/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De itt vagyok most értem haza! Köszönöm a biztató szavakat! És a döntésem, NEM VETETEM EL!!!!!:-) :-).... CSÜTÖRTÖKÖN KÉNE MENNEM ABORTUSZRA DE NEM MEGYEK ! NEM ÉRDEKE4L KI MIT MOND! FŐLEG AZ ANYÓSOM
2011. okt. 11. 13:38
22/48 anonim válasza:
Nem tudom, hanyadik válaszoló vagyok, de borzasztóan örülök a döntésednek!
Sok sikert, kitartást, boldogságot kívánok nektek! Hidd el, jó döntést hoztál, egy gyermek áldás!
23/48 anonim válasza:
Szia! Örülök, hogy így döntöttél, meglátod, hogy nem fogod megbánni!!!
24/48 anonim válasza:
Marha erős csaj vagy!!!!! Szuper!!!! Nagyon jól döntöttél!!! :):):):):)
25/48 anonim válasza:
Jól döntöttél, hidd el! Nagyon ügyes leszel! És nagyon boldog! Te vagy a legjobb!
26/48 anonim válasza:
Hú, én ezt most még meg is könnyeztem. Nagyon nagyon jól döntöttél. Én is 11 hetes vagyok. :) És drukkolok hogy minden sikerüljön nektek.
27/48 anonim válasza:
Én is megkönnyeztelek. Kitartás, jól döntöttél, szorítok, hogy minden rendben legyen!
28/48 anonim válasza:
Ügyes vagy!Meglátod pár hónap múlva megköszönöd,hogy lebeszéltünk róla.Egy gyermeknél nincs nagyobb boldogság!:)
29/48 anonim válasza:
Büszke vagyok rád! Gratulálok, és boldog babvárást! Ne félj segítséget kérni, ha bármikor úgy alakulna!
16 hkm
30/48 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm szépen! Ez nekem nagyon nagy erőt adott! Nem tudom, h miért de egy kicsit depis vagyok!De mellette meg boldog! Komolyan mondom el sem tudom mondani, h mit érzek!
2011. okt. 11. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!